coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'deki Sert Düşüş Sırasında Kurumsal Yatırımcıların Yaptığı Hamle Belli Oldu! "Bu Altcoine...

Bitcoin’deki Sert Düşüş Sırasında Kurumsal Yatırımcıların Yaptığı Hamle Belli Oldu! “Bu Altcoine Saldırdılar!”

CoinShares araştırma başkanı James Butterfill düşüş sonrasındaki ilk iki günde kurumsalların Bitcoin'den uzak durup Ethereum (ETH) satın aldığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve küresel piyasalarda pazartesi günü adeta kan banyosu yaşandı. Bu düşüşün temelinde Japonya Merkez Bankası’nın faiz kararı etkili olurken, BTC ve altcoinlerde büyük bir satış dalgası yaşandı.

BTC bu satışlarla 50.000 doların altına kadar gerilerken küresel piyasalarda yaşanan toparlanma Bitcoin ve altcoinleri de yükselişe geçirdi.

Bu sert ve keskin düşüş yatırımcıların panik ve korkuya kapılmasına neden olurken kurumsal yatırımcılar cüzdanlarını doldurmaya başladı.

Düşüş sırasında kurumsal yatırımcıların eğilimlerini analiz eden CoinShares araştırma başkanı James Butterfill kurumsalların Bitcoin’den uzak durup Ethereum (ETH) satın aldığını söyledi.

X hesabından paylaşım yapan Butterfill, CoinShares verilerine göre kurumsalların Ethereum’daki düşüşü satın aldıklarını söyledi.

Butterfill’in paylaşımına göre düşüşten sonraki ilk iki günde Bitcoin fonlarından 165 milyon dolar çıkış olurken Ethereum’da 175,5 milyon dolarlık giriş yaşandı.

“Piyasa düşüşlerinden sonraki ilk iki günlük ticaret, yatırımcıların Bitcoin’den uzak durup Ethereum satın aldığını ortaya koyuyor.”

Butterfill’in bir önceki paylaşımında da kurumsal yatırımcıların Ethereum’a yöneldiğini ve Bitcoin‘den çok daha fazla Ethereum alımı olduğunu belirttiği görüldü.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları