coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSolana Ağına İlgi Her Geçen Gün Artıyor! Bir Memecoin Daha Solana Ağına...

Solana Ağına İlgi Her Geçen Gün Artıyor! Bir Memecoin Daha Solana Ağına Geçerek Adını Değiştirdi! İşte Detaylar

Blast ağındaki lider memecoin olan Pacmoon (PAC), Solana blok zincirine geçerek ARMY olarak yeniden markalaşıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Blast ağındaki lider memecoin olan Pacmoon (PAC), Solana blok zincirine geçmeye ve ARMY olarak yeniden markalaşmaya hazırlanıyor. Duyuru piyasada önemli bir hareketliliğe yol açtı ve token değerinde kayda değer bir artış yaşandı.

Pacmoon Memecoin Solana’ya Geçtiğini ve ARMY Olarak Yeniden Markalaştığını Duyurdu

Memecoin sektörü için büyük bir gelişme olarak Pacmoon (PAC), Ethereum Layer-2 Blast ağından Solana blok zincirine geçişini duyurdu.

Pacmoon ekibi tarafından bugün X’te yayınlanan bir açıklamaya göre, bu hamleye memecoin’in ARMY olarak yeniden markalanması eşlik edecek.

Pacmoon ekibinin bir üyesi olan Lamboland, Blast ağını eleştirerek, yerel tokenleri “aktif olarak caydırdığını” ve yeterli sosyal destekten yoksun olduğunu belirtti. Solana’ya geçme kararını açıklayan Lamboland, “Blast üzerine inşa etmek bizim için her zaman zorlu bir mücadele oldu” diye yazdı.

İlgili Haber  Coinbase'in Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal, Kripto Para Piyasasıyla İlgili Endişelerini Dile Getirdi! İşte Detaylar

Pacmoon ekibi, geçişi kolaylaştırmak için sahiplerine PAC tokenlerini 14 Ağustos’tan önce yakmaları talimatını veriyor.

Bunun karşılığında, sahipler yaktıkları PAC miktarına bağlı olarak yeni ARMY tokenlerini alacaklar. Pacmoon web sitesinde şu anda geçişin altı gün içinde gerçekleşeceğini gösteren bir geri sayım bulunuyor.

Bir başka ekip üyesi olan Bobby Big Yield, Solana’nın yeni perakende tüccarlar ve kripto meraklıları arasında artan popülaritesine dikkat çekerek bu hamleyle ilgili iyimserliğini dile getirdi. “Solana’nın bu döngüde memecoinler için 1 numaralı yer olmaya devam edeceği bizim için açık” dedi.

ARMY olarak yeniden markalaşma, rekabetçi Solana memecoin pazarında daha geniş bir kitleyi yakalamayı amaçlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları