coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinJPMorgan Analistlerinden Bitcoin Raporu: 'Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin'i Destekliyor!'

JPMorgan Analistlerinden Bitcoin Raporu: ‘Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin’i Destekliyor!’

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri, Bitcoin'deki toparlanmayı kurumsal yatırımcılardan gelen desteğe bağladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

JPMorgan analistlerine göre, Bitcoin’in bu hafta başındaki keskin bir düzeltmenin ardından gelen son fiyat toparlanması, öncelikle kurumsal yatırımcılar tarafından desteklendi.

JPMorgan Analistlerine Göre Bitcoin Kurumsal Yatırımcılar Tarafından Destekleniyor

Pazartesi günü %15’in üzerinde yaşanan önemli düşüşe rağmen, Bitcoin vadeli işlemlerine kurumsal ilgi güçlü kalmaya devam ediyor ve minimum risk azaltma gözlemleniyor.

Pazartesi günü, kripto para piyasaları FTX krizinden bu yana en sert düşüşünü yaşadı ve Bitcoin’in fiyatı toparlanmadan önce %15’ten fazla düştü.

Genel müdür Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri, bu toparlanmayı kurumsal yatırımcılardan gelen sürekli desteğe bağladı.

Yayınlanan raporda, bu yatırımcıların daha geniş piyasa dalgalanmalarının ortasında bile Bitcoin vadeli işlem pozisyonlarında sınırlı ya da hiç azalma göstermedikleri vurgulandı.

İlgili Haber  Solana Ağına İlgi Her Geçen Gün Artıyor! Bir Memecoin Daha Solana Ağına Geçerek Adını Değiştirdi! İşte Detaylar

JPMorgan’ın CME Bitcoin vadeli işlemlerindeki toplam açık ilgiyi izleyen vadeli işlem pozisyon göstergesi ve pozitif vadeli işlem eğrisi eğimi, kurumsal yatırımcılar arasında yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Analistler, Bitcoin vadeli işlem fiyatlarının spot fiyatlar üzerindeki priminin bu güvenin altını daha da çizdiğini belirtti.

JPMorgan’a göre bu iyimserliğe katkıda bulunan çeşitli faktörler var. Geçtiğimiz hafta Morgan Stanley, varlık danışmanlarının belirli müşterilere spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) önermesine izin verdi.

Buna ek olarak, Mt. Gox ve Genesis iflaslarından kaynaklanan büyük tasfiyeler büyük ölçüde geride kaldı ve FTX iflasından gelecek nakit ödemelerin kripto piyasasındaki talebi artırması bekleniyor.

Her iki büyük ABD siyasi partisi de uygun kripto para birimi düzenlemelerine destek sinyali veriyor ve bu da kurumsal güveni daha da destekliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları