coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAvalancheSon Dakika: Milyarder Mike Novogratz'ın Şirketinden Büyük Avalanche (AVAX) Hamlesi Geldi!

Son Dakika: Milyarder Mike Novogratz’ın Şirketinden Büyük Avalanche (AVAX) Hamlesi Geldi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Galaxy Digital, 2 yıllık kilitleme ve %40’ın üzerinde indirim ile 26 milyon dolarlık AVAX yatırım aracı kurdu.

Bu girişim, iki yıllık bir kilitlenme süresine sahip ve düzenleyici başvurulara ve endüstri kaynaklarına göre% 40’ı aşan bir indirim sunuyor.

Galaxy Digital Crypto Vol Fund LLC Galaxy Digital Locked AVAX (2-Year) Series adlı yeni fon, bir limited şirket olarak yapılandırıldı ve 2024 yılında Delaware’de kuruldu. Fon yönetimindeki kilit isimler arasında yönetici olarak görev yapan Jason Urban ve Baş Uyum Görevlisi olarak Frank Falco yer alıyor. Her iki yönetici de Chicago ofisinde görev yapmakta.

Yatırım aracı, dış yatırımcılar için herhangi bir asgari yatırım şartı olmaksızın öz sermaye ve havuzlanmış yatırım fonu payları sunuyor. Arz, birleşme veya devralma gibi herhangi bir işletme birleşmesi işlemiyle ilişkili değil ve 22 Temmuz 2024’te başlamasından itibaren bir yıl içinde tamamlanması amaçlanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları