coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerNFT'ler Eski Günlerine Geri Dönebilecek Mİ? Animoca Brands'in Başkanı NFT'lerin Geleceğiyle İlgili...

NFT’ler Eski Günlerine Geri Dönebilecek Mİ? Animoca Brands’in Başkanı NFT’lerin Geleceğiyle İlgili Düşüncelerini Paylaştı!

Animoca Brands'in başkanı Yat Siu, NFT'lerin mevcut durumu ve gelecekteki beklentileri hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hong Kong merkezli Web3 girişim sermayesi şirketi Animoca Brands’in başkanı Yat Siu, değiştirilebilir olmayan tokenlerin (NFT’ler) mevcut durumu ve gelecekteki beklentileri hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Animoca Kurucusu Yat Siu, Memecoin Çılgınlığının Ortasında NFT’lerin Kalıcı Önemini Vurguluyor

Hong Kong’da düzenlenen Foresight 2024 etkinliğinde konuşan Siu, NFT’lerin şu anda dikkat çekmek için memecoinlerle  savaştığını” ancak benzersiz özelliklerinin onlara kalıcı bir önem kazandırdığını belirtti.

Siu, NFT piyasasının 2021 ve 2022’de görülen patlayıcı büyümeyi yakalamak için mücadele ettiğini açıkladı.

Cryptoslam’ın verilerine göre, NFT işlem hacimleri 22 Ağustos 2021 haftasında 3,24 milyar dolarla zirveye ulaştı, ancak o zamandan beri geçen hafta yaklaşık 80 milyon dolara düştü.

Siu, “Şu anda, NFT’ler memecoinlerle dikkat çekmek için savaşıyor,” dedi. Memecoinler, değiştirilebilir olmalarına rağmen, kültürel ve sosyal kimliklerini ifade etmenin bir yolu olarak ünlüler, influencerlar ve kullanıcılar arasında popüler hale geldi.

Siu, mevcut memecoin çılgınlığını üç yıl önce başlatılan NFT projelerinin yarattığı dalgaya benzetti.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Çok Sayıda Altcoin İşlem Paritesi Delist Edeceğini Duyurdu! İşte Delist Edilen Altcoinler

Mevcut eğilime rağmen Siu, NFT’lerin geleceği konusunda iyimserliğini koruyor. Web3 alanı olgunlaştıkça, NFT’lerin itibar ve kimliği temsil etmedeki öneminin giderek daha belirgin hale geleceğine inanıyor. “Sonunda, bu döngü devam ettiğinde… para için değil, itibarınız için ne daha önemli hale gelecek? NFT’ler,” diye ekledi.

Siu ayrıca yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinin kripto ortamı üzerindeki potansiyel etkisine de değindi.

Eski Başkan Donald Trump’ın kazanmasının kripto düzenleme ve geliştirme konusunda daha agresif bir duruşa yol açabileceğini, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in kazanmasının ise daha temkinli bir yaklaşımla sonuçlanabileceğini öne sürdü.

Animoca’nın gelecek planları konusunda Siu, şirketin kamu piyasasına geri dönmeyi düşündüğünü belirtti.

Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’ndan 2020 yılında ayrılan Animoca, Hong Kong veya Orta Doğu’da, potansiyel olarak 2025 sonu veya 2026 başında bir ilk halka arz (IPO) için seçenekleri araştırıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları