coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBüyük Kripto Para Balinası Sonunda Vazgeçti: Devasa Zarar ile Bu Altcoinin Büyük...

Büyük Kripto Para Balinası Sonunda Vazgeçti: Devasa Zarar ile Bu Altcoinin Büyük Bölümünü Sattı

Onchain verilerine göre büyük bir kripto para balinası, elinde tuttuğu altcoinleri önemli bir zarar ile sattı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

En riskli piyasalardan biri olarak değerlendirilen kripto para piyasası bugün onchain verilerine göre bir balinanın daha vazgeçtiğine şahit oldu.

Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre büyük bir kripto para balinası, yalnızca dakikalar önce 5 milyon dolar değerindeki 500 milyar PEPE tokenini zarar ederek sattı.

Söz konusu balina, oldukça yüksek fiyatlardan Kraken üzerinden 8.34 milyar dolar değerinde 750 milyar PEPE tokeni biriktirmişti. Son transfer ile birlikte balina cüzdanda 2 milyon dolar değerinde 250 milyar PEPE kaldı.

İlgili Haber  Efsanevi Trader Andrew Kang, Sürpriz Altcoinin Solana'yı (SOL) Geçeceği İddialarına Yanıt Verdi

Son veriler, bu kripto para balinasının PEPE altcoininde toplamda 2.3 milyon dolar kaybettiğini gösteriyor.

PEPE bir zamanlar memecoin dünyasının en çok konuşulan altcoinlerinden biriydi. Diğer taraftan geliştirici ekibin kendi içerisinde yaşadığı büyük krizin ardından satış yapması, tokene olan ilginin yavaş bir şekilde azalmasına neden oldu. Bununla birlikte PEPE halen dünyanın en büyük 24. altcoini konumunda ve buna ek olarak en büyük üçüncü memecoin olarak dikkat çekiyor. Tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesinden ise %53 daha düşük bir bölgeden işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları