coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBybit, Altcoin Listelemeleri ve Delistleri İçin Yeni Bir Sistem Uygulayacağını Duyurdu

Bybit, Altcoin Listelemeleri ve Delistleri İçin Yeni Bir Sistem Uygulayacağını Duyurdu

Kripto para borsası Bybit, resmi blog sitesinde yaptığı paylaşımda yeni listeleme ve delist sistemini tanıttı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bybit, kripto para listeleme ve delistleri konusunda yeni bir çerçeve oluşturarak sektörde şeffaflığı ve adaleti artırmayı hedeflediğini duyurdu.

Borsa artık projelerin protokol yükseltmeleri, token yakımları ve dondurulmuş vadeler gibi önemli tarihleri açıklamasını gerektirecek. Buna ek olarak Bybit, performans ölçütlerini, uyumluluk hatalarını ve dolandırıcılık faaliyetlerini kapsayan net delist standartları getirecek.

Bybit piyasadaki konumunu sağlamlaştırmaya devam ederken, borsa spot piyasada %20’lik bir payı aşarak küresel çapta ikinci en büyük kripto para borsası olma unvanını korudu. Yalnızca 2024 yılında, Bybit spot piyasasında 151 yeni token listeledi.

Bybit Operasyon Direktörü Helen Liu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Sektör ancak sağlıklı ve sürdürülebilir bir ekosistemi birlikte inşa edersek kendisini geleneksel finansla kıyaslayabilecektir. Amacımız, blockchain’in şeffaflığı, merkeziyetsizliği ve açık doğasının kullanıcıları bilinçli kararlar almaları için güçlendirdiği bir pazar yeri oluşturmak. Titiz listeleme kriterleri ve net delist protokolleri uygulayarak, kullanıcılarımızı korumak ve blok zinciri endüstrisinde sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmek için önemli bir adım atıyoruz.”

İlgili Haber  Bitcoin ETF'ler Onaylanmasaydı BTC Fiyatı Şu An Ne Kadar Olurdu? İşte Bloomberg Analistinin Tahmini

Bybit, listeleme kriterlerini ve açıklama yükümlülüklerini karşılamaya devam etmelerini sağlamak için listelenen projelerin sürekli izlenmesi için bir sistem kuracak.

Şirket, listeleme kararlarını bilgilendirmek ve şeffaflığı artırmak için kullanıcı topluluğundan aktif olarak geri bildirim alacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları