coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinABD'nin Wisconsin Eyaleti, Bitcoin ETF'lerine Bir Yatırım Daha Yaptığını Duyurdu!

ABD’nin Wisconsin Eyaleti, Bitcoin ETF’lerine Bir Yatırım Daha Yaptığını Duyurdu!

ABD'nin Wisconsin eyaleti, Bitcoin ETF'lerine bir yatırım daha yaptığı ilan etti. İşte gelişmeyle ilgili tüm detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin Wisconsin Eyaleti Yatırım Kurulu, BlackRock’ın iShares Bitcoin Trust’taki hissesini önemli ölçüde artırarak 2024 yılının ikinci mali çeyreğinde yaklaşık 100 milyon dolar daha fazla hisse satın aldığını açıkladı.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yakın zamanda yapılan bir başvuruya göre kurul, spot BTC ETF’lerinde yaklaşık 98,9 milyon dolar değerinde 2.898.051 hisse satın aldı.

İlgili Haber  Büyük Kripto Para Balinası Sonunda Vazgeçti: Devasa Zarar ile Bu Altcoinin Büyük Bölümünü Sattı

Kurul, Bitcoin’e yaptığı yatırımın yanı sıra, diğer yüksek profilli teknoloji ve kripto varlıklarındaki portföyünü de genişletti. Son dosyalama, kripto para borsası Coinbase’in yaklaşık 21.9 milyon dolar değerinde 98.446 hissesinin satın alındığını ortaya koyuyor. Kurul, Bitcoin madencisi Marathon Digital’den yaklaşık 2.3 milyon dolar değerinde 115.084 hisse, yatırım uygulaması Robinhood’dan 6.3 milyon doların üzerinde 278.165 hisse ve dijital ödeme firması Block Inc’den yaklaşık 21.9 milyon dolar değerinde 338.977 hisse satın aldı.

Bu, Wisconsin Eyaleti Yatırım Kurulu’nun spot Bitcoin ETF’lerine önemli yatırımlar yaptığını açıkladığı art arda ikinci çeyreğe işaret ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları