coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinFidelity Üst Düzey Yöneticileri, Şirketin Çok Sayıda Kripto Ürünü Planı Olduğunu Söyledi!...

Fidelity Üst Düzey Yöneticileri, Şirketin Çok Sayıda Kripto Ürünü Planı Olduğunu Söyledi! Altcoin ETF’leri Ne Durumda?

Fidelity'nin Dijital Varlık Yönetimi bölümünün başkanı Cynthia Lo Bessette, şirketinin hizmetlerini genişleteceğini bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Fidelity’nin Dijital Varlık Yönetimi bölümünün başkanı Cynthia Lo Bessette, stablecoinler, tokenize Hazine tahvilleri ve zincir içi kredi dahil olmak üzere gelecekteki potansiyel ürünlerin sinyallerini verdi. Bitcoin ve Ethereum’u takip eden ETF’lere piyasanın verdiği tepkiden memnun olsa da, altcoin ETF’lerine olan talep konusunda ikna olmuş değil.

Lo Bessette yakın zamanda verdiği bir röportajda, “Ürün yol haritamız hakkında düşünme şeklimiz, öncelikle müşteri tabanımızdan gelen talebin yanı sıra piyasayı böyle yeni bir ürünü destekleme yeteneği açısından nasıl değerlendirdiğimizden kaynaklanıyor” dedi ve ekledi: “Bu noktada Bitcoin ve Ethereum’un ardından Solana gibi bir sonraki ETP’nin ne olacağı net değil.”

Lo Bessette’in Fidelity’deki görevi, çeşitli dijital varlıklar için yeni yatırım ürünlerinin araştırılması ve belirlenmesini içeriyor. Fidelity’ye beş yıl önce dijital varlık yönetimi bölümünde hukuk şefi olarak katılan Lo Bessette, bölümün liderliğine kadar yükseldi.

Fidelity’nin Wise Origin Bitcoin Fonu, türünün ikinci en büyük borsada işlem gören ürünü ve bu yıl ABD’de en çok işlem gören ilk beş ETF arasında yer alıyor. 31 Temmuz itibariyle fonun yönetiminde yaklaşık 12 milyar dolarlık varlık bulunurken, Fidelity Ethereum Fonu Temmuz başındaki lansmanından bu yana 259 milyon dolar topladı.

Lo Bessette, “Birçoğumuzun çok şaşırdığı nokta, bu talebin hızının kesinlikle çok önemli olmasıydı” dedi ve ekledi: “Genel piyasa değeri ve Bitcoin’e kıyasla Ethereum’un büyüklüğü göz önüne alındığında, varlık büyümesi genel olarak beklediğimiz gibi oldu.”

Lo Bessette, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) henüz fonda tutulan dayanak varlıkları stake edebilen bir ETH ETF’yi onaylamadığını, ancak bunun gelecekte değişebileceğini belirtti. Staking’in “Ethereum ekosisteminin kritik bir bileşeni olduğunu., Ethereum yatırım fırsatının kritik bir bileşeni olduğunu” belirtti.

Lo Bessette, “Bunun herhangi bir zaman diliminde gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinden ziyade, ne zaman gerçekleşeceğinin önemli olduğunu düşünüyorum” diye ekledi. Ekiplerinin SEC personeliyle bu özelliği potansiyel olarak pazara sunma konusunda “yapıcı görüşmeler” yaptığını ifade etti.

Ayrıca Lo Bessette, Fidelity’nin in-kind ödemeleri mümkün kılarak “ürünlerimizin şu anda işlem görme şeklini geliştirme” olasılığını tartıştığını söyledi. Şu anda piyasadaki tüm BTC ve ETH ETF’lerinin nakit olarak ödenmesi gerekiyor.

İlgili Haber  Bybit, Altcoin Listelemeleri ve Delistleri İçin Yeni Bir Sistem Uygulayacağını Duyurdu

Ekibi, müşteri talebine ve blockchain teknolojisinin sunduğu benzersiz fırsatlara dayanarak belirli varlıkların zincir üzerinde temsil edilip edilmeyeceğini değerlendiriyor. Stablecoin’ler, tokenizasyonun açıkça değer sağladığı bir alan ve firmanın kendi ürününü piyasaya sürmeyi düşünebileceğini gösteriyor:

“Baktığımız ve kesinlikle piyasada gördüğümüz projeleri değerlendirdiğimiz yerde, tokenize edilmiş nakit parayı temsil etme açısından stablecoinlerin kesinlikle bariz bir kullanım alanı olduğunu düşünüyoruz.

Stabilcoinlerden sonraki evrim, tokenize tahvil ürünleridir. Bunun ardından, kredi ve yapılandırılmış ürün alanında bizim de araştırdığımız pek çok ilginç proje çalışması gördük.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları