coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBitcoin Borsası Binance, Bir Ülkenin Düzenleyici Kurumundan Daha Onay Aldığı Açıkladı! İşte...

Bitcoin Borsası Binance, Bir Ülkenin Düzenleyici Kurumundan Daha Onay Aldığı Açıkladı! İşte Detaylar

Binance, Hindistan'ın Finansal İstihbarat Birimi'ne (FIU-IND) kayıt yaptırarak 19. düzenleyici kurumdan onay aldı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance, Hindistan’ın Finansal İstihbarat Birimi’ne (FIU-IND) kayıt yaptırarak önemli bir düzenleyici aşamayı daha geride bıraktı.

Binance Hindistan’da Tescil Edilerek 19. Küresel Düzenleyiciden de Onay Aldı

Bu başarı,  kripto para borsası için küresel ölçekte 19. düzenleyici kurumdan onay aldığını ve kara para aklamayı önleme (AML) standartlarına uyma konusundaki kararlılığını daha da gösteriyor.

Bu hamle, Binance’in yerel piyasa standartlarını yükseltirken ve kullanıcı korumalarını geliştirirken sorumlu bir şekilde genişleme ve dijital varlıkların gelişimine katkıda bulunma stratejisiyle uyumludur.

Bu kayıtla birlikte, Binance’in web sitesi ve uygulaması artık Hintli kullanıcılar için tamamen erişilebilir hale geldi ve onlara ihtiyaçlarına göre uyarlanmış kapsamlı bir hizmet ve araç yelpazesi sunuyor.

İlgili Haber  Norveç Devlet Varlık Fonu Yılın İlk Yarısında Bitcoin Aldı Mı? İşte Detaylar

Binance CEO’su Richard Teng gelişmeyle ilgili olarak şunları söyledi:

“FIU-IND’ye kaydımız Binance’in yolculuğunda önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Hindistan VDA piyasasının canlılığının ve potansiyelinin farkında olarak, Hindistan düzenlemeleriyle bu uyum, hizmetlerimizi Hintli kullanıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlamamıza olanak tanıyor.

Son teknoloji platformumuzun erişimini bu gelişen pazara genişleterek Hindistan’ın devam eden VDA evrimini desteklemek bizim için bir ayrıcalık.”

FIU-IND’ye yapılan başarılı kayıt, Binance’in en yüksek düzenleyici standartları karşılamaya yönelik devam eden çabalarının altını çiziyor ve Hindistan’daki operasyonlarının yerel AML düzenlemeleriyle tam uyumlu olmasını sağlıyor.

Bu dönüm noktası, Binance’in dijital varlıklar için güvenli ve şeffaf bir ekosistem geliştirme konusundaki küresel kararlılığını pekiştiriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları