coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance'te Listeli Altcoin Çığır Açan Yeniliği Duyuracak! Büyük Günü İçin Tarih Netleşmeye...

Binance’te Listeli Altcoin Çığır Açan Yeniliği Duyuracak! Büyük Günü İçin Tarih Netleşmeye Başladı

Binance'te listeli büyük altcoin, kısa bir süre sonra hayata geçecek önemli yeniliği takipçileriyle paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum Layer 2 (L2) ekosisteminde yeni bir emsal oluşturabilecek bir hamleyle Arbitrum, kendi yerel tokeni ARB için stake etme özelliğini getirecek bir teklifi kabul etmeye hazırlanıyor.

Bu gelişme, Arbitrum’u token sahiplerine staking ödülleri sunan ilk ETH L2 haline getirebileceği için önem taşıyor.

Önerilen stake etme mekanizması, bir likit staking yönetim tokeni olan stARB’ı oluşturmak için Tally ile bir işbirliğini içeriyor. Kullanıcılar, mevcut yönetim delegasyon haklarını korurken stARB almak için ARB tokenlerini stake edebilecekler.

stARB, kullanıcıların staking yoluyla yönetim yetkisi kazanmasını ve aynı zamanda ARB tokenlerini DeFi’de ya da potansiyel olarak restaking için kullanmasını sağlıyor. Bununla birlikte, DeFi protokollerine stARB yatırırken oylama gücünden açıkça feragat edilmesi bir tartışma konusu olabilir. Bu tasarım tercihinin ardındaki mantık belirsizliğini koruyor.

Arbitrum DAO’nun ETH rezervleri arttıkça, yönetim saldırıları potansiyeli de artmaktadır. Ancak, ARB oylama gücü aracılığıyla ağı savunmanın maliyeti orantılı olarak artmıyor. ARB tokeni için ek bir fayda sağlanması, saldırganlar için maliyeti artırarak ağ güvenliğini artırabilir.

İlgili Haber  Bitcoin ve Ethereum'da Kritik Anlar: Deneyimli Analist Son Gelişmeleri Değerlendirdi

Arbitrum DAO hazinesi şu anda Arbitrum One ve Nova’daki fazla ücretlerden elde edilen 45 milyon dolarlık ETH tutuyor. DAO, sequencer’lar ve MEV tarafından elde edilen gelirden ücret paylaşımını başlatma seçeneğine sahip ve stARB bu ödülleri otomatik olarak birleştirecek.

Snapshot önerisi %99’luk bir onay ile ezici bir destek almış olsa da, hala zincir üzerinde bir Tally oylaması gerektiriyor. Bu oylamanın da benzer şekilde başarılı olması halinde, bir denetimin ardından Tally uygulama teklifinin Ekim ayında hayata geçmesi bekleniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları