coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinABD Seçim Sonucunu Bitcoin (BTC) ve Kripto Paralar Belirleyecek! Coinbase Araştırması!

ABD Seçim Sonucunu Bitcoin (BTC) ve Kripto Paralar Belirleyecek! Coinbase Araştırması!

ABD'nin en büyük kripto para borsası Coinbase yaptığı son araştırmada ABD başkanlık seçimleri için kritik olan kilit eyaletlerde, genç kripto para seçmenlerinin belirleyici olacağını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kasım ayında gerçekleşecek olan ABD seçimleri iyice yaklaşırken, bu seçimlerde kripto para seçmenlerinin önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor.

Bu noktada ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase yaptığı son araştırmada ABD başkanlık seçimleri için kritik olan kilit eyaletlerde, 35 yaş altı genç kripto seçmenlerinin sırasıyla %41 ve %39 ile Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasında neredeyse eşit olarak bölünmüş durumda olduğunu buldu.

Coinbase raporunda eşit olan oranlar karşısında kripto paraların kilit eyaletlerde çok önemli olabileceğini belirtti.

Genç seçmenlerin 2020 ABD seçimlerinde fark yarattığına dikkat çeken Coinbase, genç seçmenlerin 2024 seçimlerinde yine belirleyici bir faktör olmalarının beklendiğini söyledi.

“Genç seçmenler 2020 ABD seçimlerinde fark yarattı ve 2024’te yine belirleyici bir faktör olmaları bekleniyor.

Z Kuşağı ve Y Kuşağı seçmenleri, oy kullanma hakkı olan tüm seçmenlerin %40’ını oluşturuyor ve 2028’e kadar seçmenlerin çoğunluğunu oluşturacaklar. Bu aktif seçmen kitlesinin 2024’te yine belirleyici bir faktör olması muhtemel. Zira 35 yaşın altındaki kayıtlı seçmenlerin %92’si Kasım seçimlerinde oy kullanma olasılıklarının yüksek olduğunu söylüyor.

Ayrıca, sistemi iyileştirmeye ve güncellemeye yardımcı olacak adayları desteklemek isteyen kripto para ve yenilik yanlısı seçmenleri orantısız bir şekilde temsil ediyorlar.

2024’te kazanmak isteyen herhangi bir aday, özellikle federal seçimleri kazanabilecek veya bozabilecek çekişmeli eyaletlerde yarışanlar, kripto yanlısı genç seçmen kitlesini hesaba katmalı ve yanına çekmelidir.”

Cumhuriyetçi aday Donald Trump, önceki başkanlığı döneminde Bitcoin‘i eleştiriyordu ancak son seçim kampanyasında bu tavrından vazgeçerek BTC ve kripto yanlısı açıklamalarıyla gündeme geldi. Trump’ın aksine Demokrat aday adayı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Temmuz ayında kampanyası başladığından beri kripto paralar konusunda büyük ölçüde sessiz kaldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları