coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSıcak Gelişme! Binance Labs, Yatırım Yaptığı Yeni Altcoin Projesini Açıkladı! Fiyat Ani...

Sıcak Gelişme! Binance Labs, Yatırım Yaptığı Yeni Altcoin Projesini Açıkladı! Fiyat Ani Tepki Verdi!

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, , Bitcoin etrafında kurulan ilk süper getiri ağı olan Corn'a yatırım yaptığını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, , Bitcoin etrafında kurulan ilk süper getiri ağı olan Corn’a yatırım yaptığını duyurdu.

Bu yatırım, Binance Labs’ın anlamlı ve sürdürülebilir etkiye sahip erken aşama inovasyonunu destekleme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

“Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs , Bitcoin etrafında inşa edilen ilk süper getiri ağı olan Corn’a yatırım yaptı .

Corn, Bitcoin için merkezi olmayan bir finans (DeFi) merkezi kurmaya odaklanan bir Ethereum Katman 2 ağıdır.

Bu yatırım, Corn’un ilk fon toplama turunu işaret ediyor.”

Binance Ortak Kurucusu ve Binance Labs Başkanı Yi He, “Binance Labs, anlamlı ve sürdürülebilir etki sağlayan erken aşama inovasyonunu desteklemeye kararlıdır. Bitcoin merkezli, DeFi’de daha etkili ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayacak bir yardımcı program odaklı ekosistem geliştirirken Corn’u desteklemeyi dört gözle bekliyoruz” dedi .

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları