coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizMt. Gox Cüzdanlarında Hareketlilik Yaşanıyor: 13 Bin Bitcoin Hareket Etti! Ne Kadarı...

Mt. Gox Cüzdanlarında Hareketlilik Yaşanıyor: 13 Bin Bitcoin Hareket Etti! Ne Kadarı Satılacak? BTC Fiyatına Etkisi Ne Olacak?

Mt. Gox, 13.265 Bitcoin'i zincir üzerinde taşıdı ve bunların 1.265 BTC'si satılabilir.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Arkham verilerine göre, iflas etmiş kripto para borsası Mt. Gox, 13.265 Bitcoin’i zincir üzerinde taşıdı.

Buna göre iflas etmiş borsa Mt.Gox’a bağlı bir adres 784 milyon dolar değerinde 13.265 BTC taşıdı ve bunların 12.000 BTC’si ” 1PuQB ” olarak tanımlanan bir adrese gitti.

Zincir üstü veri platformu Lookonchain, bunların 12.000,17 BTC’sinin (709,44 milyon dolar değerinde) bir Bitstamp adresine aktarılmış gibi göründüğünü belirtti.

Mt.Gox’un elinde hala yaklaşık 2,7 milyar dolar değerinde 46.000’den fazla BTC bulunurken, Temmuz ayında Mt. Gox, bir geri ödeme sürecinin parçası olarak 95.523 BTC’yi (6,14 milyar dolar değerinde) BitGo, Bitstamp, Kraken, SBI VC Trade ve Bitbank dahil olmak üzere çeşitli borsalara aktardı.

Son transfer sonrasında piyasada Bitcoin fiyatında Mt. Gox kaynaklı satış baskısı yeniden baş gösterebileceği endişesi canlanırken, Galaxy Digital Araştırma Başkanı Alex Thorn‘a göre, son zincir içi hareketler önemli bir satış baskısına dönüşmeyebilir.

Thorn, X’te yaptığı açıklamada, “Şu anda bu işlemde taşınan 13.265 BTC’nin yalnızca 1.265’inin (74,5 milyon dolar değerinde) dağıtıma ve satışa yönelik olduğunu, 12.000’inin ise taze soğuk depolamaya gideceğini düşünüyoruz, yani çok küçük bir miktar satılabilir.” dedi .

Bu son transfer Mt. Gox’un 30 Temmuz’dan 30 Temmuz’dan bu yana ilk büyük Bitcoin işlemi olarak kayda geçerken Bitcoin önemli bir tepki vermedi ve 59.000 doların üzerinde büyük ölçüde sabit kaldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları