coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitwise: "Kurumsal Yatırımcı Ordusu Bitcoin İçin Geliyor! Siz Boğayı Düşünün!"

Bitwise: “Kurumsal Yatırımcı Ordusu Bitcoin İçin Geliyor! Siz Boğayı Düşünün!”

Bitwise Bitcoin fiyatındaki düşüşlerin kurumsal yatırımcıların BTC ETF yatırımı yapmasını engellemediğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin son bir ayda %12 düşüş yaşarken Ağustos ayı başında yaşanan sert düzeltmede 50.000 doların altına kadar geriledi.

Bu düşüş, bazı yatırımcıların panikleyip zarara satış yapmasına neden olurken bazı yatırımcılar için alım ise fırsatı olarak görüldü.

Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin (BTC) İçin Geliyor!

Bitwise’ın raporuna göre kurumsal yatırımcılar bu düşüşleri fırsat olarak gördü ve Bitcoin yatırımlarının artırdı.

Bitwise son raporunda BTC fiyatındaki düşüşün kurumsal yatırımcıların BTC ETF yatırımı yapmasını engellemediğini söyledi.

Coindesk’in haberine göre Bitwise analistleri ikinci çeyrekte spot Bitcoin ETF‘lerine yatırım yapan kurumsal yatırımcı sayısının yüzde 14 arttığını belirtti.

Raporda, ikinci çeyrekte Bitcoin ETF’lerine sahip kurumsal yatırımcı sayısının birinci çeyreğe göre yüzde 14 artarak 965’ten 1.100’e çıktığı ifade edildi.

Bitwise ayrıca kurumsal yatırımcıların ikinci çeyreği 11 milyar dolar değerinde BTC ETF’si tutarak tamamladığını da ekledi.

Bitwise baş yatırım sorumlusu Matt Hougan raporda şu ifadelere yer verdi:

“Kurumsal yatırımcıların ETF yatırımlarını artırması Bitcoin için harika bir işaret.

Kurumlar fiyatlar dalgalıyken bile Bitcoin satın alıyorsa, boğa piyasasında neler olabileceğini hayal edin.

Şu anda kripto dünyasındaki en büyük soru, kurumların ve profesyonel yatırımcıların kriptoya önemli miktarda yatırım yapıp yapmayacaklarıdır.”

Bitwise raporunda son olarak spot Bitcoin ETF’lerinde büyük çoğunluğun perakende yatırımcılara ait olduğu yönündeki iddiaları eleştirerek bu iddianın tamamen yanlış olduğunu söyledi.

Bitwise analistleri Bitcoin ETF’lerinin kurumlar tarafından “tarihteki en hızlı oranında” benimsendiğini belirterek “Bitcoin ETF girişlerinin 2025’te 2024’ten, 2026’da ise 2025’ten daha fazla olması bekleniyor.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları