coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinJapon Teknoloji Devi Sony Yeni Projesinde Bu Altcoinle İşbirliği Yapacağını Duyurdu!

Japon Teknoloji Devi Sony Yeni Projesinde Bu Altcoinle İşbirliği Yapacağını Duyurdu!

Japon teknoloji devi Sony, kendi blok zincirini başlatıyor ve bunda Optimism'in OP Stack teknolojisini kullanacak.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Japon teknoloji devi Sony, şimdi de kendi blok zincirini başlatıyor.

Coindek’in haberine göre Sony Group ve Singapur merkezli Startale Labs’ın ortak projesi olan Sony Block Solutions Labs, Cuma günü Ethereum blok zincirinin üzerinde “Soneium” adı verilen yeni bir katman-2 ağı çıkaracağını duyurdu.

Sony çıkaracakları yeni projeleri “Soneium” isimli ağ için Optimism’in OP Stack teknolojisini kullanacak.

Soneium, ölçeklenebilirlik ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle öne çıkmayı hedefleyerek, ana akım benimsenmeyi sağlamayı amaçlıyor.

Önümüzdeki haftalarda lansmanı planlanan ağ, ilk etapta çoklu zincir yetenekleriyle bilinen bir blockchain platformu olan Astar Network ile iş birliği içinde bir test ağı üzerinde çalışacak.

Astar Network kurucusu ve Sony Block Solutions Labs’ın Direktörü Sota Watanabe, yaptığı açıklamada ” iki yıl içinde Sony Bank, Sony Music, Sony Pictures gibi Sony ürünlerini dahil edeceğiz. Bu yüzden Web3 ve blockchain teknolojisini Sony’nin ürününe entegre etmek istiyoruz. Ve üç yıl içinde yalnızca Sony’yi değil, aynı zamanda tüm işletmeleri ve bunun üzerindeki tüm genel dapp’leri dahil etmek istiyoruz. ncak bu genel bir zaman çizelgesi. İlk yıldan itibaren mümkün olduğunca çok sayıda işletmeyi dahil etmeye çalışacağız.” dedi.

Haberin ardından Optimisim (OP) fiyatı %3’ün üzerinde değer kazanırken son 24 saatte %7 artış kaydetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları