coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoinde Geliştiricilerin Önemli Miktarda Satış Yaptığı İddia Ediliyor!

Bu Altcoinde Geliştiricilerin Önemli Miktarda Satış Yaptığı İddia Ediliyor!

Arkham tarafından sağlanan onchain verileri, bu altcoinde geliştiricilerin satış yapıyor olabileceğini gösterdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Onchain verilere göre, bir altcoinde geliştiricilere ait olabileceği düşünülen cüzdanlardan yüklü miktarda altcoin satışı gerçekleştirildi.

Arkham tarafından elde edilen onchain verileri, saatler önce AEVO geliştiricilerine ait olduğundan şüphenelinen iki cüzdandan 3.18 milyon dolar değerindeki 7.37 milyon AEVO tokenini kripto para borsası Bybit’e muhtemelen satış amacıyla gönderdi.

Söz konusu iki cüzdan, AEVO tokenlerinin ismi o zamanlar RBN iken, toplamda yaklaşık olarak 64 milyon dolarlık RBN tokeni teslim almışlardı. Öte yandan bu yazının yazıldığı anlarda ise bu cüzdanlarda toplamda yaklaşık olarak 33 milyon dolarlık AEVO tokeni bulunuyor.

İlgili Haber  Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin, Onayladığı ve Onaylamadığı Projeleri Açıkladı - Pavel Durov'un Tutuklanması Hakkında Konuştu

AEVO, Binance Launchpool projelerinden biriydi. Bu yıl piyasaya sürülen neredeyse tüm Launchpool projeleri gibi AEVO da ilk yatırımcılarına kaybettirdi. AEVO fiyatı, piyasa sürüldüğü Mart ayından bu yana %84 değer kaybetti. Token Binance, OKX ve Bybit üzerinde listelenmiş durumdayken Coinbase üzerinde henüz listelenmiş değil.

Diğer taraftan 373 milyon dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto paralar arasında 144. sırada yer alıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları