coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDevasa İki Kurumsal Yatırımcı Bugün Bir Kripto Parada Yüklü Satış Yaptı: Düşüş...

Devasa İki Kurumsal Yatırımcı Bugün Bir Kripto Parada Yüklü Satış Yaptı: Düşüş Takip Etti!

Onchain veriler incelendiğinde iki büyük kripto para balinasının bir altcoinde yüklü miktarda işlem yaptığı tespit etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Onchain verilerine göre bugün büyük kurumsal kripto para yatırımcıları bazı büyük işlemler gerçekleştirdi.

Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre büyük bir kripto para yatırım şirketi olan Amber Group, bugün yaptığı işlemde 17.62 milyon dolar değere sahip olan 6.443 ETH’yi kripto para borsaları Binance ve Kraken’e gönderdi.

Diğer taraftan, bir diğer kripto para şirketi olan Cumberland de yaptığı son işlemde kripto para borsası Binance’e 17.66 milyon dolar değerinde 6.439 ETH taşıdı.

İlgili Haber  Dikkat: Yeni Haftada 19 Altcoinde Yüklü Miktarda Token Kilit Açılışı Var! İşte Gün Gün, Saat Saat Listesi!

Balina cüzdan olarak tanımlanabilecek bu kurumsal yatırımcıların yaptığı muhtemel satışlar, ETH fiyatında bir düşüşü de beraberinde getir. Ethereum, gün içerisinde yaklaşık olarak %3 değer kaybetti ve 2.770 dolar civarından 2.685 dolara kadar geriledi.

Bu gerilemenin kripto para piyasasında yaşanan genel gerilemeden daha ciddi olduğunu da belirtmek gerekiyor. Buna ek olarak ETH’nin haftalık yükseliş oranı da Bitcoin’in gerisinde kaldı. BTC fiyatı son bir haftada %7.5 yükseliş gösterirken ETH’de bu oran %3 civarında kaldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları