coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTutsaydı 2 Milyon Dolar Kazanacaktı, Sattı 495 Dolar Kazandı: İşte O Trader...

Tutsaydı 2 Milyon Dolar Kazanacaktı, Sattı 495 Dolar Kazandı: İşte O Trader ve Altcoin

Onchain verilerine göre bir trader, satın aldığı memecoini biraz erken satmışa benziyor. İşte trader'a dair tüm detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasası, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. İzleme platformu Arkham tarafından yapılan bir analize göre bir trader, satın aldığı bir memecoinde büyük bir fırsatı kaçırmışa benziyor.

Verilere göre, TDi adres başlangıçlı trader, Tron ağı üzerindeki memecoin üretim platformu SunPump üzerinde SUNDOG piyasaya sürülür sürülmez 65 dolarlık bir satın alım yaptı. Bunun ardından 20 dakika sonra ise bunları 495 dolar kar ile sattı.

İlgili Haber  Deneyimli Analist, Balinaların Satın Alım Modeline Göre Bitcoin İçin En Önemli Fiyat Seviyesini Açıkladı

Ancak işin ilginç kısmı şu ki, bu trader söz konusu SUNDOG tokenlerini satmayıp elinde tutsaydı 4 gün sonrasında 2 milyon dolarlık bir servete sahip olacaktı.

Bununla birlikte memecoin lansmanlarının neredeyse tamamının ya dolandırıcılık ya da yatırımcıların tokenlerinin değerinin sıfırlanmasıyla sonuçlandığını unutmamak önemli. Bu tür şanslı trade’ler zaman zaman yaşansa da kripto para yatırımcılarının önemli bir çoğunluğu memecoinlerde zarar ediyor.

Diğer taraftan şu sıralar Tron ağı üzerinde memecoin lansmanları konusunda büyük bir hype da yaşanıyor. Tron kurucusu Justin Sun tarafından körüklenen bu memecoin lansmanları, Tron ağında binlerce memecoin türemesine yol açtı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları