coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitcoin ve Altcoinler Bu Hafta Nasıl Hareket Edecek? Analiz Şirketi Beklentilerini Açıkladı!

Bitcoin ve Altcoinler Bu Hafta Nasıl Hareket Edecek? Analiz Şirketi Beklentilerini Açıkladı!

QCP Capital analistleri bu hafta Bitcoin ve kripto paralarda önemli bir hareket beklemediklerini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin hafta sonu güzel bir çıkış yaparak 65.000 dolara kadar yükselirken yeni haftada 62.000 dolar seviyelerine çekildi.

Bu yükselişte FED başkanı Powell’ın Eylül ayında faiz sinyali vermesi etkili olurken, QCP Capital analistleri günlük analizini paylaştı.

Spot Bitcoin ve Ethereum ETF‘lerindeki durumdan hareket eden analistler, BTC ETF’lerinin 12 gündür güçlü girişler; ETH ETF’lerinim ise 8 gündür çıkışlar gördüğünü söyledi.

BTC ve ETH ETF’lerindeki bu durumun yani BTC’nin piyasadaki hakimiyetinin mevcut faiz indirimi rejiminin makro odaklı doğasını yansıttığını belirten analistler, opsiyon masasında, mütevazı alım opsiyonlarının alındığını ifade etti.

“Alım opsiyonlarının alınması ve volatilitenin düşmesi gibi sinyaller yatırımcıların piyasaya dair ihtiyatlı iyimserliğini gösteriyor.

Piyasalar Eylül ayındaki ilk faiz indiriminin ne kadar olacağı konusunda netlik beklerken bu hafta Bitcoin ve kripto paralarda önemli bir hareket beklemiyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları