coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizNasdaq SEC'ten Bitcoin (BTC) Onayı İstiyor!

Nasdaq SEC’ten Bitcoin (BTC) Onayı İstiyor!

Nasdaq, Bitcoin endeks opsiyonlarını listelemek ve işlem yapmak için SEC'den onay istiyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Reuters’ın haberine göre Nasdaq, Bitcoin endeks opsiyonlarını listelemek ve işlem yapmak için SEC’den onay istiyor.

Listelenmek istenen Nasdaq Bitcoin Endeksi Opsiyonları (XBTX), CME CF Bitcoin Gerçek Zamanlı Endeksini izleyecek.

Buna göre Nasdaq, CF Benchmarks ile ortaklaşa olarak Nasdaq Bitcoin’i listelemek ve ticaretini yapmak için SEC’e başvuruda bulundu.

Onaylanırsa, bu Bitcoin opsiyonları ABD Opsiyon Clearing Corporation (OCC) tarafından temizlenen ilk kripto para türevleri haline gelecektir.

Nasdaq Başkan Yardımcısı Greg Ferrari, “Bu iş birliği, yenilikçi kripto ortamını geleneksel menkul kıymet piyasalarının dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle bir araya getiriyor ve dijital varlık piyasasının olgunlaşmasının genişletilmesi için önemli bir dönüm noktası olacak.” dedi.

CF Benchmarks CEO’su Sui Chung‘a göre, Bitcoin opsiyonları, CME tarafından sunulan mevcut vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerini temel alacak ve spot Bitcoin ETF ticaretini tamamlayacak .

Chung, “Bu düzenlenmiş kripto türevleri, yatırımcılara en büyük dijital varlığa daha ayrıntılı yollarla erişim sağlama konusunda güven verecek ve yatırımcılar arasında halihazırda çok popüler olan spot ETF’leri tamamlayacak” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları