coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinCME'den Büyük Bitcoin Hamlesi Geldi! 30 Eylül'e İşaret Edildi

CME’den Büyük Bitcoin Hamlesi Geldi! 30 Eylül’e İşaret Edildi

Dünyanın en büyük türev piyasalarından biri olan CME Group, yeni bir Bitcoin (BTC) hamlesinde bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

CME Group, 30 Eylül 2024 tarihinde Bitcoin Cuma Vadeli İşlemlerini (BFF) başlatmayı planladığını duyurdu.

Daha erişilebilir ve sermaye verimliliği yüksek bir alım satım seçeneği sunmak üzere tasarlanan bu yeni vadeli işlem sözleşmeleri bir Bitcoin’in 1/50’sini temsil edecek.

Sözleşmeler haftalık olarak her Cuma New York saatiyle 16:00’da sona erecek ve CME CF Bitcoin Referans Oranına göre uzlaştırılacak.

İlgili Haber  Yatırım Devi Bitwise'dan 120 Milyon Dolarlık Yeni Bitcoin (BTC) Hamlesi Geldi!

BFF ürünü, Bitcoin’in spot fiyatını geleneksel aylık sözleşmelerden daha yakından takip etmeyi ve genellikle hafta sonları meydana gelen dalgalanma ve riskleri ele almayı amaçlıyor. Bu ürün, kısa vadeli Bitcoin riskini yönetmek isteyen yatırımcılar için tasarlandı ve CFTC tarafından düzenlenen piyasalarda hem long hem de short pozisyonlarını ifade etmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, daha küçük sözleşme boyutu daha düşük sermaye gereksinimleri ve potansiyel teminat dengelemeleri ile sonuçlanabilir.

CME Group’tan yapılan açıklamada, “Bitcoin Cuma Vadeli İşlemleri’nin piyasaya sürülmesi, Bitcoin riskini alıp satmak için kesin ve esnek bir yol sunuyor” denildi ve eklendi: “Daha kısa süreler ve CME CF Bitcoin Referans Oranına bağlı vade sonu ile BFF sözleşmeleri daha verimli piyasa katılımı sağlamayı amaçlamaktadır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları