coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinToncoin (TON) Çöktü Mü? Ağda 6 Saatten Fazla Süredir İşlem Yapılamıyor!- Resmi...

Toncoin (TON) Çöktü Mü? Ağda 6 Saatten Fazla Süredir İşlem Yapılamıyor!- Resmi Açıklama Geldi!

Veriler TON ağının uzun bir süredir herhangi bir blok üretmediğini gösteriyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve altcoinlerde gece saatlerinde sert ve ani bir düşüş yaşanırken Tonscan verileri, TON ağının uzun bir süredir herhangi bir blok üretmediğini ve son bloğun 06:11:46 UTC+8’de üretildiğini gösteriyor.

Önde gelen kripto para borsası Bybit, ağ istikrarsızlığı nedeniyle Toncoin (TON) ağı üzerinden tüm para yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldığını duyururken The Open Network (TON) Foundation’da Yatırım Direktörü olan Justin Hyun resmi bir açıklama yaptı.

TON Vakfı yöneticisi Hyun, TON ağının aşırı yüklenmesinin DOGS işlemlerinin aşırı yüklenmesinden kaynaklandığını söyledi.

Uzun bir süre blok üretmeyen bir blok zinciri endişe vericidir çünkü ağ istikrarını bozar, potansiyel olarak güvenlik risklerine ve işlem gecikmelerine yol açar. Bu çökmeler blok zincirlerinde nadirdir, ancak yüksek ağ etkinliği zamanlarında meydana gelir.

TON için, DOGS memecoininin yakın zamanda yapılan bir airdrop ağ durmasında etkili olabilir. Çünkü DOGS’un popülaritesi işlemlerde artışa neden oldu Bu noktada uzmanlar ağın saniye başına işlem sayısının (TPS) beklentilerin çok altında kalmasıyla talebi karşılamakta zorlandığını belirtti.

Bilindiği üzere Telegram ve Toncoin (TON) kurucusu Pavel Durov Fransa’da tutuklandı ve bu da TON fiyatının düşmesine neden oldu.

Son 24 saatte %2 düşüş yaşayan TON 5,32 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

GÜNCELLEME 09:05

Yapılan resmi açıklamaya göre, TON blok zinciri artık normal şekilde blok üretiyor ve ağ normale döndü.

“TON artık normal şekilde blok üretiyor!

Tekrar çevrimiçiyiz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları