coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTelegram ve Toncoin (TON) Kurucusu Pavel Durov Fransa'nın Ardından Başka Bir Ülkede...

Telegram ve Toncoin (TON) Kurucusu Pavel Durov Fransa’nın Ardından Başka Bir Ülkede Daha Soruşturma Altında Olduğu İddia Ediliyor!

Telegram ve Toncoin (TON) kurucusu Pavel Durov İsviçre'de de soruşturmayla karşı karşıya bulunuyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hafta sonu Fransa’da beklenmedik bir şekilde göz altına alınan Telegram ve Toncoin (TON) kurucusu Pavel Durov dün uzun süren gözaltı süresinin ardından denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

5 milyon Euro’luk kefalet ödemesi ve Fransa’dan çıkmama şartıyla serbest bırakılan Pavel Durov İsviçre’de de soruşturmayla karşı karşıya bulunuyor.

Forbes’un haberine göre, Durov hakkında dolandırıcılara, uyuşturucu kaçakçılarına ve çocuk pornografisi yayan kişilere yardım etmede suç ortaklığı yaptığı iddiaları da dahil olmak üzere bir dizi suçla ilgili soruşturma bulunuyor.

Forbes, Durov’un Cenevre’de eski eşi Irina Bolgar tarafından şikayet edildiğini belirtti.

Forbes, Durov’un Eylül 2017’de doğan en küçük oğullarına karşı fiziksel şiddet uyguladığı ve beyin sarsıntısı ve uyku bozuklukları gibi yaralanmalara neden olduğu iddiaları nedeniyle şikayet edildiğini belirtti.

Haberde “Forbes Fransa’da tutuklanan Telegram’ın milyarder CEO’su ve kurucusu Pavel Durov’un, aynı zamanda İsviçre’de bir ceza davasında şüpheli olduğunu öğrendi. Dava, Durov’dan üç çocuğu olduğunu iddia eden eski eşi Irina Bolgar tarafından açıldı. Mart 2023’te Cenevre’de açılan ceza davasında, Durov’un üç çocuğundan birine karşı fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Cenevre mahkemesi yetkilisine göre devam eden dava, Durov’un Eylül 2017’de doğan en küçük oğluna 2021 ile 2022 arasında beş kez zarar verdiğini iddia ediyor.” ifadelerine yer verildi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları