coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance, Platformunda Listelediği Yeni Altcoini Duyurdu!

Bitcoin Borsası Binance, Platformunda Listelediği Yeni Altcoini Duyurdu!

Kripto para borsası Binance, Self Chain'in (SLF) çeşitli hizmetlerine eklendiğini duyurarak listeleme ayrıntılarını paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance, Self Chain’in (SLF) çeşitli hizmetlerine eklendiğini duyurdu ve kullanıcılara token ile etkileşim kurmaları için daha fazla yol sundu.

SLF artık Binance Simple Earn, “Buy Crypto” ve Binance Convert’te mevcut. Ayrıca Binance, SLF’yi önümüzdeki günlerde Marjin ve Otomatik Yatırım hizmetlerine entegre edecek.

Kullanıcılar artık Binance Simple Earn üzerinden SLF Esnek Ürünlerine abone olabilir ve SLF varlıklarıyla ödül kazanma fırsatı yakalayabilir.

SLF, 2 Eylül 2024 saat 13:00’ten itibaren Binance Auto-Invest aracılığıyla da satın alınabilecek ve kullanıcıların desteklenen ödeme seçeneklerini kullanarak SLF’ye yatırımlarını otomatikleştirmelerine olanak tanıyacak.

SLF artık Binance’teki “Kripto Satın Al” sayfası aracılığıyla kredi/banka kartları, Google Pay veya Apple Pay kullanılarak doğrudan satın alınabiliyor. Kullanıcılar ayrıca mevcut cüzdan bakiyelerini kullanarak SLF satabilir ve böylece varlıklarını daha kolay yönetebilir.

Binance Convert artık SLF’nin BTC, USDT ve diğer tokenlar karşılığında sıfır ücretle alım satımını destekliyor. Bu özellik, kullanıcıların ek maliyetlere maruz kalmadan SLF’yi çeşitli kripto paralara ve kripto paralardan kolayca dönüştürmesine olanak tanır.

İlgili Haber  Kapasitesini İki Katına Çıkaran Bitcoin Madencilik Şirketi, Rekor Gelir Elde Ettiğini Açıkladı!

SLF Binance Marjin’e Eklendi

30 Ağustos 2024, saat 13:00’ten itibaren Binance Marjin, SLF’yi hem Cross hem de İzole Marjinde ödünç alınabilir bir varlık olarak listeleyecek.

SLF/USDT ve SLF/USDC çiftleri de marjin ticareti için kullanılabilir olacak. Kullanıcılar, Binance’in Marjin Verileri sayfasından en güncel marjinlenebilir varlıkları, limitleri, teminat oranlarını ve oranları kontrol edebilir.

Bu güncellemeler, Binance’in kullanıcılara çok çeşitli dijital varlıklara daha fazla erişim sağlayarak ekosistemini genişletmeye yönelik süregelen kararlılığını yansıtıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları