coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Dibi Alma Zamanı Geldi Mi? Analistler Evet Dedi, Beklentilerini Açıkladı!

Bitcoin’de Dibi Alma Zamanı Geldi Mi? Analistler Evet Dedi, Beklentilerini Açıkladı!

QCP Capital, Ekim ayındaki yükselişten en fazla yararlanmak için Eylül ayındaki düşüş sırasında Bitcoin birikimi öneriyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) tarihsel olarak en kötü ay olarak bilinen Eylül ayında yükseliş için bir dal ararken, analistler FED’in ilk faiz indirimini yapmasıyla yükselişin başlamasını bekliyor.

Bu noktada yükselişin Ekim ayında daha da hızlanmasını beklenirken Singapur merkezli kripto para şirketi QCP Capital, Ekim ayındaki yükselişten en fazla yararlanmak için Eylül ayındaki düşüş sırasında Bitcoin birikimi önerdi.

Eylül ayının Bitcoin dahil çoğu varlık için genellikle düşüş eğilimi gösterirken, Ekim ayının tarihsel olarak güçlü kazançlar getirdiğini belirten analistler, Ekim ayındaki yükselişi kaçırmamak için Eylül ayındaki düşüş sırasında Bitcoin biriktirmeyi önerdiklerini söyledi.

“Eylül ayı sadece kripto paralar için değil tüm varlık sınıfları için düşüş eğilimi gösteren bir aydır.

Ancak Ekim ayında en güçlü yükseliş mevsimselliği vardır ve BTC son 9 yılın sekizinde pozitif getiriler ve ortalama %22,9’luk bir kazanç gösterdi.

Bu eğilim bu yılda tekrar gerçekleşirse, Eylül düşüşü sırasında Bitcoin biriktirmek ve Ekim ayında veya yıl sonuna doğru kar elde etmek stratejik olacaktır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları