coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple'dan Dev Hamle! Ethereum (ETH) Tabanlı Yeni Ürün Tanıtıldı!

Ripple’dan Dev Hamle! Ethereum (ETH) Tabanlı Yeni Ürün Tanıtıldı!

Ripple, XRP Ledger'da Ethereum (ETH) uyumlu akıllı sözleşmeleri tanıtacağını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple (XRP) yenilikçi adımlarıyla dikkat çekerken, XRP Ledger’da Ethereum (ETH) uyumlu akıllı sözleşmeleri tanıtacağını duyurdu.

CoinDesk’in haberine göre, Ripple merkezi olmayan borsalar ve token ihracı gibi karmaşık uygulamaları mümkün kılan yeni bir yan zincir aracılığıyla Ethereum uyumlu akıllı sözleşmeleri entegre ederek XRP Ledger’ı geliştirdiğini bildirdi.

Yeni XRPL EVM yan zinciri, kullanıcıların tokenlerini kendisi ve 55 diğer blok zinciri arasında transfer etmesine olanak sağlamak için kripto köprüleme hizmeti Axelar’ı kullanacak.

Yeni yan zincir, yerel token olarak Wrapped XRP (eXRP) kullanacak.

Ripple yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“XRP Ledger ekosisteminde akıllı sözleşme işlevselliğine doğru ilerleme XRPL EVM yan zinciriyle zaten devam ediyor.

Bu yan zincir, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumluluğunu XRP topluluğuna getirecek, geliştiricilerin tanıdık araçları ve programlama dillerini kullanmalarına olanak tanıyacak ve böylece XRP Ledger’ın çekiciliğini küresel bir geliştirici topluluğuna genişletecek.”

XRP Ledger, finansal işlemleri işlemek ve kaydetmek için XRP token’larını kullanan açık kaynaklı bir blok zinciri ağıdır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları