coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinEthereum (ETH) Kurucusu Vitalik Buterin Bu Altcoinde Yüklü Miktarda İşlem Yaptı! Fiyat...

Ethereum (ETH) Kurucusu Vitalik Buterin Bu Altcoinde Yüklü Miktarda İşlem Yaptı! Fiyat Ters Tepki Verdi!

Vitalik Buterin bugün, Starknet'in Kilitli Token Hibe sözleşmesinden yaklaşık 470 bin dolar değerinde 1,268 milyon STRK'nın kilidini açtı ve cüzdanına çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla piyasayı ve ilgili altcoinin fiyatını olumlu etkileyen Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin’den yeni bir hamle geldi.

Buna göre Vitalik Buterin, 469.51 bin dolar değerinde StarkNet’in (STRK) kilidini açtı.

StarkNet’in ilk bireysel yatırımcılarından biri olan Vitalik Buterin, kendisi için ayrılmış ve kilitli bekleyen STRK tokenlerini cüzdanına çekti.

Arkham verilerine göre, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Starknet’in 0xAcc ile başlayan kilitli token hibe adresinden Gnosis Güvenli Proxy adresine (0x220 ile başlayan) 1,268 milyon STRK’nın (469.510 dolar değerinde) kilidini açarak çekti.

Vitalik Buterin şu anda yaklaşık 781.000 dolar değerinde toplam 2.113 milyon STRK’ya sahip ve bu da onu ETH’den sonra cüzdanındaki en değerli altcoin yapıyor.

Buterin yaklaşık 1 milyondan fazla STRK tokeni ile henüz bir işlem yapmazken ne yapacağı da henüz bilinmiyor.

Ancak Buterin’in STRK tokenlerinin kilidini açıp cüzdanına çekmesi satış ihtimalini artırırken, analistler STRK’nın günlük hacmi ve piyasa değeri göz önüne alındığında yaklaşık 470 bin dolarlık satışın fiyat üzerinde ciddi bir etkisi olmasını beklemiyor.

Buterin’in cüzdanında Ethereum (ETH) ve STRK dışında WETH, KNC, SDOG, DEGEN gibi çeşitli altcoinler bulunuyor.

Şubat ayında Binance’te listelenmesinin ardından 7 dolar seviyesine kadar iğne atan ancak sonrasında 1 dolar seviyelerine çekilen STRK son saatlerde yükselişe geçti ve %5 yükselerek yazım esnasında 0,38 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları