coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBugün CFTC'nin Ceza Kestiği Altcoine Bir Şok Daha Geldi!

Bugün CFTC’nin Ceza Kestiği Altcoine Bir Şok Daha Geldi!

Bugün CFTC tarafından aleyhine bir emir yayınlanan ve tazminat ödemek zorunda kalan altcoin için bir şok daha yaşandı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

New York Eyaleti Başsavcısı Letitia James’in, merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Uniswap’i hedef alarak kripto para sektörüne yönelik düzenleyici baskıyı yoğunlaştırdığı bildirilmişti.

İç yazışmalara ve duruma aşina kaynaklara göre, James’in ofisi geçen ay Andreessen Horowitz (a16z) ve Union Square Ventures dahil olmak üzere Uniswap’a yatırım yapan birkaç risk sermayesi şirketine mahkeme celbi çıkardı.

Mahkeme celpleri, ABD’li düzenleyicilerin artan incelemelerine maruz kalan Uniswap’a yönelik daha geniş bir soruşturmanın parçası. Uniswap sözcüsü konuyla ilgili olarak e-posta yoluyla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Uniswap Labs, hepimiz için finansal hizmetlere daha iyi ve daha adil bir erişim yolu sunan DeFi teknolojisinin gurur verici bir ‘Made in New York’ öncüsüdür. Gereksiz mahkeme celplerinin yükünü kimseye yüklemek istemiyoruz. Ancak, özellikle kendi eyaletimizde sorumlu DeFi inovasyonunu desteklediğimizde birlikte inşa edebileceğimiz gelecek hakkında herhangi bir devlet kurumu veya seçilmiş yetkili ile her zaman diyaloğa açığız.”

İlgili Haber  İddialara Göre Bitcoin (BTC) ve Ethereum'da Kritik Metrik Tetiklendi!

Bu gelişme, Uniswap Labs’in 175.000 dolar tazminat ödemesine ve Emtia Borsası Yasası’nı ihlal etmekten vazgeçmesine karar veren ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) yakın tarihli bir eylemini takip ediyor

Bu yılın başlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), DeFi platformu Uniswap’ın kayıtsız bir menkul kıymetler komisyoncusu ve borsası olarak faaliyet gösterdiğini iddia ederek Uniswap’e bir Wells bildirimi yayınlamıştı. SEC’in ayrıca a16z ve Union Square Ventures’a Uniswap’e katılımlarıyla ilgili mektuplar gönderdiği bildirildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları