coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSıcak Gelişme: Kamala Harris'in Kripto Para Bağışı Toplamaya Başladığı İddia Ediliyor! Dönüm...

Sıcak Gelişme: Kamala Harris’in Kripto Para Bağışı Toplamaya Başladığı İddia Ediliyor! Dönüm Noktası Olabilir!

Coinbase yetkilisine dayandırılan gelişmeye göre ABD Başkan adayı Kamala Harris kripto para bağışı kabul ediyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Coinbase’in baş finans sorumlusu Alesia Haas, bugün ABD Başkan Yardımcısı ve Demokrat başkan adayı Kamala Harris’in kampanyası için kripto para bağışlarını kabul etmek üzere şirketin Commerce platformunu kullandığını açıkladı.

Fortune tarafından incelenen bir kayda göre açıklama, Citigroup’un ödemeler direktörü Peter Christiansen ile New York’taki 2024 Küresel TMT Konferansı’nda yapılan bir tartışma sırasında geldi.

Bu duyuru, Coinbase’in Harris kampanyası ile görüşmelerde bulunduğuna dair Ağustos ayında çıkan haberlerin ardından geldi. Ancak Harris’in ekibi henüz yorum taleplerine yanıt vermedi ve bu işbirliğinin kapsamı hakkında soru işaretleri bıraktı.

İlgili Haber  Bugün CFTC'nin Ceza Kestiği Altcoine Bir Şok Daha Geldi!

Tarihsel olarak, Başkan Joe Biden yönetimindeki Demokrat Parti, Cumhuriyetçilere kıyasla kripto paralara daha az sıcak bakıyor. Yine de, son lobi çalışmaları bu duruşta potansiyel bir değişim olduğunu gösteriyor. Haas, Harris’in kripto bağışlarını kabul etmesinin önemli bir gelişmeyi temsil ettiğini belirterek, “Şu anda kendi kampanyası için kripto kabul etmek üzere Coinbase Commerce kullanıyor” dedi.

Haas’ın iddialarına rağmen, Crypto4Harris savunuculuk grubu Harris’in kampanyasıyla herhangi bir resmi kripto entegrasyonundan haberdar olmadıklarını belirtti. Harris’in resmi bağış toplama web sitesi şu anda herhangi bir kripto para bağış seçeneği göstermiyor. Haziran ayında, bir süper PAC olan Future Forward, Harris’i desteklemek için 50 milyon dolar topladığını açıkladı, ancak kripto katılımı hakkında hiçbir ayrıntı verilmedi.

Haas, Harris’in kripto mevzuatını şekillendirmedeki rolü konusunda ihtiyatlı bir iyimserlik ifade etti, ancak ayrıntılar seyrek kaldı. Bu arada Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un, şirketin herhangi bir başkanlık kampanyasına doğrudan bağışta bulunmadığını doğruladığı bildirildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları