coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple- SEC Cephesinde Yeni Gelişme! Mahkemeye Yeni Bir Talep Sunuldu!

Ripple- SEC Cephesinde Yeni Gelişme! Mahkemeye Yeni Bir Talep Sunuldu!

Ripple, New York Güney Bölge Mahkemesi'ne sunduğu dilekçe ile 125 milyon dolar para cezası ödemesinin ertelenmesini talep etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz ay Ripple ve SEC arasında devam eden hukuksal mücadele sona erdi ve Ripple’a 125 milyon dolarlık bir ceza verilen kararda, borsalarda yapılan XRP ticareti yasal sayıldı.

SEC’in ceza talebi 2 milyar dolar olduğundan 125 milyon dolarlık ceza Ripple ve kripto para piyasası tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ancak taraflar 125 milyon dolarlık cezanın ödenmesinin ertelenmesi konusunda anlaştı.

Ripple, dün New York Güney Bölge Mahkemesi’ne sunduğu dilekçe ile 125 milyon dolar para cezası ödemesinin ertelenmesini talep etti.

Ripple’ın hukuk ekibi dilekçede ceza miktarının %111’inin (yaklaşık 139 milyon dolar) temyiz süresinin bitiminin sonuna kadar veya temyiz tamamlandıktan sonraki 30 gün içinde bir banka hesabına yatırılmasını önerdi.

SEC erteleme talebini kabul ederken Ripple’ın SEC’in bu hamlesi kararı temyize götüreceği şeklinde yorumlandı.

Zira Ripple’ın cezayı ödemek yerine, temyiz sürecinin sonucunu beklemeyi tercih etmesi ve SEC’in ertelemeyi kabul etmesi SEC’in temyize gitme olasılığının hala masada olduğunun ve dava sürecinin henüz sona ermediğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Ripple’ın cezasının ertelenebilmesi için mahkemenin resmi onayına bağlı. Hakim Analisa Torres’in onayı olmadan, erteleme kararı geçerli olmayacak.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, mahkeme kararının “Ripple için bir zafer” olduğunu söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları