coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance Listeli Altcoin Büyük Güncellemeyi Duyurdu: Kendi Kredi Kartını Çıkarttı!

Binance Listeli Altcoin Büyük Güncellemeyi Duyurdu: Kendi Kredi Kartını Çıkarttı!

Binance'te listeli altcoin geliştiricileri, kısa süre yaptığı duyurusunda kendi kredi kartını piyasaya sürdüğünü bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum tabanlı likit staking protokolü Ether.fi (ETHFI), Scroll ağı üzerinde “Ether.fi Cash” adında yeni bir kripto para destekli Visa kredi kartının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu yeni kart, kullanıcıların kripto varlıklarını teminat olarak kullanırken günlük alışverişlerinde itibari para kullanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, kart sahipleri kripto para tutabilir ve harcamalarından faiz kazanabilirler.

Ether.fi Cash kartı şu anda Ether.fi ekosisteminde dahili olarak kullanılıyor ve ön sipariş veren müşteriler 16 Eylül’den itibaren kartlarını almayı bekleyebilirler.

İlgili Haber  Analiz Şirketi "Bu Eylül'de Bir Tuhaflık Var" Dedi, Kripto Para Piyasasında Beklediklerini Paylaştı

Binance üzerinde listeli olan ETHFI, aslına bakılırsa kripto para borsası üzerinde bir Launchpool programı ile piyasaya sürülmüştü. Son gelişmeler ışığında altcoinin fiyatı son 24 saat içerisinde yaklaşık olarak %5 yükseliş yaşadı.

Bununla birlikte altcoin, daha önce ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.57 dolardan %84 değer kaybetmiş durumda ve bu yazının yazıldığı anlarda 1.33 dolardan işlem görüyor.

Ether.fi aslına bakılırsa Ethereum üzerindeki ilk likit staking platformu olma özelliğine de sahip.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları