coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin Analisti Uyardı: "BTC Fiyatı Bu Seviyenin Altına Düşerse Likidasyon Serisi Tetiklenebilir!"

Bitcoin Analisti Uyardı: “BTC Fiyatı Bu Seviyenin Altına Düşerse Likidasyon Serisi Tetiklenebilir!”

Kripto para analisti Ali Martinez'e göre, Bitcoin fiyatı bu seviyenin altına inerse bir likidasyon kaskadı tetiklenebilir.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analisti Ali Martinez’in açıklamasına göre Bitcoin fiyatında bir seviye aşağı yönlü ani hareketi önlemek için kritik rol oynayabilir.

Martinez, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamasında, Bitcoin MVRV fiyat bantları incelendiğinde, 54.240 dolar seviyesinin izlenmesi gereken çok önemli bir seviye olduğunu savundu. Analiste göre, bu seviyenin kırılması halinde 41.100 dolara kadar bir düzeltme gelebilir.

Analiste göre, fiyatın 54.240 dolara gerilemesi halinde kripto para borsası Binance üzerinde 24 milyon dolarlık bir likidasyon serisi tetiklenecek.

İlgili Haber  Ethereum Vakfı Yine Mi Satıyor? Yeni Onchain Verileri Düştü!

Bununla birlikte Bitcoin fiyatı son saatlerde bir atak gerçekleştirdi ve fiyatı kritik öneme sahip olan analistin seviyesinden biraz uzaklaşarak rahatlattı. Bu yazının yazıldığı anlarda BTC fiyatı son 24 saatteki yaklaşık olarak %5’lik yükselişin ardından 57.308 dolardan işlem görüyor. Zirve noktasında ise son saatlerde 58.000 doların üstündeki seviyeler de görüldü.

Dünyanın en büyük 100 kripto parası arasında son 24 saatte en fazla yükseliş yaşayan ise Fantom (FTM) oldu. FTM, son 24 saatte %16 yükseliş gösterdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları