coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinABD Spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF'ler) 1.2 Milyar Dolarlık Negatif Seriye...

ABD Spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF’ler) 1.2 Milyar Dolarlık Negatif Seriye Son Verdi! İşte Detaylar

ABD'de listelenen Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF'ler), 1,2 milyar dolarlık kayıpla sonuçlanan rekor bir çıkış serisine son verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de listelenen Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler), 1,2 milyar dolarlık kayıpla sonuçlanan rekor bir çıkış serisinin ardından Pazartesi günü 28,7 milyon dolarlık net giriş kaydederek olumlu bir değişim gösterdi.

Bitcoin ETF’leri 1,2 Milyar Dolarlık Rekor Çıkış Serisinin Ardından 28,7 Milyon Dolarlık Giriş Gördü

Geri dönüş, birçok yatırımcının önde gelen kripto para birimi için düşüş olacağı konusunda uyardığı bir ay olan Eylül ayı için girişlerin ilk gününe işaret ediyor.

En son 27 Ağustos’ta başlayan çıkışlar, başlangıçtan bu yana net girişleri en son Temmuz ayında görülen 17 milyar dolar seviyesinin altına itmişti.

Buna rağmen Bitcoin’in fiyatı son iki haftada yaklaşık %15 düştü ve Mart ayındaki 73.300 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin %25 altında kaldı.

Son dönemdeki gerilemeye rağmen, bazı yatırımcılar yükseliş görünümünü koruyor. QCP Capital tüccarları bir Telegram güncellemesinde, “Tüm kısa vadeli gürültü ve değişken fiyat hareketine rağmen, yapısal olarak yükseliş eğilimindeyiz,” dedi.

Pazartesi günkü 52.500 dolardan toparlanmanın cesaret verici bir işaret olduğunu belirten yatırımcılar, bazı kurumsal yatırımcıların bunu bir alım fırsatı olarak görebileceğini ve Aralık ve Mart kontratları için yükseliş bahisleri ekleyebileceğini öne sürdü.

Yatırımcılar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) gibi temel ekonomik göstergelerin yanı sıra Donald Trump ve Kamala Harris arasındaki ilk başkanlık tartışmasını bekliyor.

Bununla birlikte, Polymarket yatırımcıları kripto paranın tartışmada bir konu olacağına şüpheyle yaklaşıyor ve Harris tarafından sadece %11, Trump tarafından ise %13 oranında bahsedilme şansı veriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları