coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinElon Musk'ın SpaceX'i İlke İmza Attı: Arkham'dan Dikkat Çeken Bitcoin (BTC) Paylaşımı...

Elon Musk’ın SpaceX’i İlke İmza Attı: Arkham’dan Dikkat Çeken Bitcoin (BTC) Paylaşımı Geldi!

Arkham Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in yaklaşık 500 milyon dolarlık Bitcoin'e sahip olduğunu belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Elon Musk açıklamaları ve paylaşımlarıyla ilgili kripto para üzerinde büyük bir etki yaşatıyor. Bu noktada Musk’ın ve şirketlerinin elinde ne kadar kripto para olduğu yatırımcılar tarafından merak edilirken Arkham Intelligence SpaceX ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Arkham, Elon Musk’ın havacılık ve uydu iletişim şirketi SpaceX’in uzay keşfi konusunda iyimser olduğunu belirterek dünyanın ilk özel uzay yürüyüşünü denemek için 4 kişilik mürettebatı Polaris Dawn’ı fırlattığını söyledi.

Arkham ayrıca SpaceX ve CEO’su Musk’ın yalnızca uzay konusunda değil Bitcoin konusunda da iyimser olduğunu ve yaklaşık 500 milyon dolarlık BTC’ye sahip olduğunu yazdı.

Arkham verilerine göre , SpaceX’in 471,48 milyon dolar değerinde 8,285 bin BTC’si var ve şirket son 2 yıldır Bitcoin satmadı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları