coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaTürk Girişimciye Binance'den Büyük Ödül! Dünya'da Bir İlki Gerçekleştirdi! İşte Detaylar

Türk Girişimciye Binance’den Büyük Ödül! Dünya’da Bir İlki Gerçekleştirdi! İşte Detaylar

Binance, işitme engelliler için kripto para birimini erişilebilir hale getirme konusundaki çalışmaları nedeniyle Selçuk Aydın'a ödül verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2024 yılında Binance, işitme engelliler için kripto para birimini erişilebilir hale getirme konusundaki çığır açan çalışmaları nedeniyle Selçuk Aydın’ı prestijli Sosyal Savunucu Ödülü ile onurlandırdı.

Tutkulu bir kripto savunucusu olan Aydın, Türk işitme engelli kullanıcılar için dünyanın ilk kriptoya özel YouTube kanalını ve Telegram grubunu oluşturdu ve burada karmaşık kripto para kavramlarını Türk İşaret Dili aracılığıyla basitleştiriyor.

Aydın’ın YouTube kanalında, temel kripto kavramlarından Binance’in araç ve özelliklerinin inceliklerine kadar her şeyi işaret diliyle anlatan videolar yer alıyor.

Binance Academy’nin görsellerini kullanan Aydın’ın kanalı, işitme engellilerin hızla gelişen dijital varlıklar dünyasında kolayca gezinmesine yardımcı olmak için tasarlanmış türünün ilk örneği bir kaynak.

Aydın, YouTube çalışmalarının yanı sıra yaklaşık 1.500 üyesi olan Binance Türk İşaret Dili adlı bir Telegram grubu da yönetiyor.

Grup, işitme engelli kullanıcıların birbirlerini desteklemesi ve Binance platformu ve kripto işlemleri hakkında sorular sorması için bir merkez görevi görüyor.

Aydın ve ekibi, kullanıcı sorularını tercüme etmeye ve Binance’in müşteri hizmetleriyle ilgili sorunları çözmeye yardımcı olan aracılar olarak hareket ediyor.

Kendisi de işitme engelli olan Aydın, son üç yıldır toplulukta itici bir güç oldu ve sağır topluluk ile kripto alanı arasındaki boşluğu doldurmaya yardımcı oldu.

Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, Aydın’ın çabalarını överek şunları söyledi:

“Selçuk Aydın’ın çalışmaları çok değerli. Türkiye’deki işitme engellilere Binance ekosistemini anlatan içerikler oluşturarak önemli bir etki yarattı ve biz de onun çabalarını ödüllendirmekten gurur duyuyoruz.”

Aydın’ın kripto para yolculuğu da diğerleri gibi 2013 yılında arkadaş sohbetlerinin yarattığı merakla başladı. Dijital varlıklar dünyasını keşfederken büyük bir boşluk olduğunu fark etti. işitme engelliler için özel olarak hazırlanmış hiçbir kaynak yoktu.

Alanı daha kapsayıcı hale getirmeye kararlı bir şekilde, işitme engelli topluluğu için erişilebilir içerik ve destek oluşturma çabalarını başlattı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları