coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto Para Dünyasının Beklediği Tarih Yaklaştı: Binance Efsanesi Changpeng Zhao Ne Zaman...

Kripto Para Dünyasının Beklediği Tarih Yaklaştı: Binance Efsanesi Changpeng Zhao Ne Zaman Hapisten Çıkıyor?

Binance kurucusu Changpeng Zhao (CZ) ne zaman cezaevinden çıkacak ve serbest kalacak? İşte muhtemel cevap.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Federal Cezaevleri Bürosu’ndan elde edilen verilere göre, (sicil numarası 88087-510 olan) Changpeng Zhao adlı 47 yaşındaki bir kişinin 29 Eylül 2024 tarihinde serbest bırakılması planlanıyor.

Bu kişinin Binance CEO’su Changpeng Zhao olduğuna dair neredeyse şüphe yok.

Kripto para borsası Binance’in kurucusu CZ olarak bilinen Zhao, ilk olarak Haziran ayında Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, Kaliforniya’daki bir federal hapishanede dört aylık hapis cezasını çekiyor.

Bu haber CZ’nin geleceği ve Binance ile ilişkisi hakkındaki tartışmaları yeniden alevlendirdi. Geçen yılın sonlarında CEO’luk görevinden istifa etmesine ve borsadaki yönetimden ömür boyu men edilmesine rağmen, Zhao’nun Binance’in kuruluşundaki rolü ve kripto dünyasında baskın hale gelmesi, onunla platform arasında kalıcı bir bağ kurulmasını sağlıyor.

İlgili Haber  Dikkat: Çok Büyük Haftaya Giriliyor! Ekonomik Verilerde ve Altcoinlerde Önemli Olaylar Yaşanacak! İşte Takip Edilmesi Gereken Takvim

CZ’nin Binance’ten ayrılması başlangıçta birçok kişi tarafından geçici bir hareket olarak görülse de, daha sonra ortaya çıkan raporlar bunun daha kalıcı bir ayrılığa işaret ettiğini öne sürdü.

Görevden alınması Zhao’yu şirketin operasyonlarından uzaklaştırmış gibi görünse de, Zhao’nun Binance’in yönü ve başarısı üzerindeki etkisi yadsınamaz. Zhao’nun yokluğunda bile Binance zorlu düzenleyici ortamda yol almaya devam etti, ancak uzun vadeli stratejisi ve liderliğine ilişkin sorular devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları