coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerCoinbase CEO'sundan Açıklama Geldi: Bitcoin Fiyatının Düşmesine Neden Olduklarına Dair İddiaya Yanıt...

Coinbase CEO’sundan Açıklama Geldi: Bitcoin Fiyatının Düşmesine Neden Olduklarına Dair İddiaya Yanıt Verdi!

Kripto para borsası Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong, yaptığı açıklamasında son dönemki Bitcoin iddialarını yanıtladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Coinbase’in BlackRock’ın Bitcoin ETF’si için satın aldığı Bitcoin’leri aslında satın almadıkları yönündeki son iddialara yanıt verdi.

BlackRock, ETF’ler üzerinden satın alınan BTC’lerin zincir üzerindeki işlemleri için Coinbase’i aracı kurum olarak seçmişti.

Buna ek olarak, Coinbase’in yeni ürünü cbBTC, merkezi bir varlık olmakla suçlanmıştı.

Bu iddialara yanıt olarak Armstrong sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Tüm bunların neyle ilgili olduğundan emin değilim. İşlediğimiz tüm ETF mint ve yakımları nihayetinde zincir üzerinde gerçekleştirilir. Kurumsal müşteriler, işlemler zincir üzerinde gerçekleştirilmeden önce ticaret finansmanı ve OTC seçeneklerine sahiptir. Bu, tüm kurumsal müşterilerimiz için bir normdur. Tüm fonlar Prime kasalarımızda (zincir üzerinde) yaklaşık 1 iş günü içinde kapatılır.”

Armstrong ayrıca Coinbase’in Deloitte tarafından her yıl denetlenen halka açık bir şirket olarak şeffaf olduğunu söyledi. Kurumsal müşterilerin gizliliğe değer verdiğini ve adreslerinin kamu incelemesi için “didik didik” edilmesinden hoşlanmayacaklarını belirtti.

Ayrıca Coinbase’in yeni ürünü cbBTC ile ilgili endişelere de değinerek bunun gerçekten de merkezi bir varlık olduğunu açıkladı. “cbBTC’ye gelince, evet altta yatan BTC’yi saklamak için merkezi bir saklayıcıya güveniyorsunuz, aksini hiçbir zaman iddia etmedik.” dedi.

Bloomberg analisti Eric Balchunas, Armstrong’un duruşunu destekleyerek tartışmaya katıldı ve şunları söyledi: “İnsanlar bana Armstrong’a inanıp inanmadığımı sorup duruyor. Evet, inanıyorum. Çünkü BlackRock şaka yapmaz. Eğer Coinbase BTC’leriyle oynasaydı çılgına dönerlerdi, ayrıca bu 1933 Yasası’nı ihlal ederdi.”

İlgili Haber  Donald Trump Bugün Kripto Para Projesini Tanıtacak: İşte Tüm Bilinenler

Balchunas, geçmişte altın yatırımcılarının olduğu gibi Bitcoin yatırımcılarının da doğal olarak kurumlara şüpheyle yaklaştığını açıkladı:

“Bitcoin’ciler aynaya bakmak yerine satış baskısı için suçlayacakları bir günah keçisi arıyorlar. Suç ETF’lerde olmalı ama onların tek yaptığı varlıklarınızı defalarca yok olmaktan kurtarmak oldu.”

Balchunas mevcut durumu, altın ETF’lerinin “kağıt altın” olmakla suçlandığı, ancak bu iddiaların nihayetinde çürütüldüğü geçmişe benzetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları