coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizFED Faiz Kararı Sonrasında Bitcoin Hangi Yönde Hareket Edecek? Analist Durum Zor...

FED Faiz Kararı Sonrasında Bitcoin Hangi Yönde Hareket Edecek? Analist Durum Zor Dedi, Fiyat Tahminini Açıkladı!

Zerocap, Bitcoin fiyatının FED faiz indiriminin ardından 53.000 dolara kadar düşebileceğini yada 65.000 dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin‘in önünde FED faiz kararı ve ABD başkanlık seçimleri olmak üzere iki kritik olay bulunuyor.

FED faiz kararı yarın açıklanacak iken, başkanlık seçimi Kasım ayında gerçekleşecek. Piyasada iki olayın BTC fiyatını harekete geçirmesi ve yükseltmesi beklenirken, Avustralyalı kripto para ticareti firması Zerocap, Bitcoin fiyatının tahmin edilmesinin zor olduğunu söyledi.

Zerocap baş yatırım sorumlusu Jonathan de Wet, Bitcoin fiyatının FED faiz indiriminin ardından 53.000 dolara kadar düşebileceğini yada 65.000 dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Wet, faiz indirimine dair devam eden belirsizlik nedeniyle BTC fiyat hareketinin tahmin edilmesinin zor olduğunu ve Kasım ayındaki ABD başkanlık seçimlerindeki belirsizlik nedeniyle BTC için durumun daha da karmaşık hale geldiğini söyledi.

“BTC’nin son dönemdeki hareketlerinin ardından, faiz kararı sonrası BTC için 53.000 dolarlık bir düşüş hedefi, alçalan kama formasyonundan yukarı yönlü kırılmanın ardından ise 65.000’lik bir yükseliş hedefi görüyoruz.

Seçime yaklaşana kadar yön belirlemek zor, ancak koşullardaki riskler kısa vadede olumlu bir duyguya yol açabilir.”

Wet son olarak, yaklaşan ABD seçimleri etrafındaki belirsizliğin Bitcoin ve kripto para piyasasını olumsuz etkilediğini, yatırımcıların Kamala Harris’in zaferinin kripto sektörünü olumsuz etkileyeceğinden endişelendiğini söyledi.

Wet ayrıca, Trump kazanırsa Bitcoin’in olumlu etkileneceğini de ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları