coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinABD'li Yatırım Bankası Donald Trump'ın Kripto Para Projesi Hakkında Uyardı! "Engel Olabilir!"

ABD’li Yatırım Bankası Donald Trump’ın Kripto Para Projesi Hakkında Uyardı! “Engel Olabilir!”

TD Cowen eski başkan Donald Trump'ın yeni projesi World Liberty Financial konusunda uyardı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de başkanlık seçimleri iyice yaklaşırken, eski başkan Donald Trump ve başkan yardımcısı Kamala Harris başkanlık için yarışıyor.

Başkan adayları yeni hamleleriyle gündeme gelmeye devam ederken Bitcoin ve kripto paralara olan desteğiyle ön plana çıkan Donald Trump büyük ses getiren kripto projesini açıkladı.

Yeni projesi World Liberty Financial ile DeFi sektörüne adım atan Trump, başarılı olursa token satışlarından 537 milyon dolar toplayarak geliştiricilerini ve Trump ailesini zenginleştirebilir.

Trump yeni projesi konusunda heyecanlı olsa da yatırım bankası TD Cowen World Liberty Financial projesi konusunda uyardı.

The block’un haberine göre, TD Cowen Washington Araştırma Grubu’ndan Jaret Seiberg, Trump ailesinin yeni projesinin kripto para sektörü için önemli bir siyasi sorun olabileceğini söyledi.

Seiberg, Trump’ın projesinin mevcut kripto düzenleme tartışmalarını etkileyebileceğini ve yeni düzenlemelerin oluşturulmasını zorlaştırabileceğini ifade etti.

“Trump seçimi kazanırsa kripto para mevzuatının yürürlüğe girme olasılığı, Trump ailesinin World Liberty Financial’ı başlatması durumunda daha düşük olur.

Çünkü Demokratlar Trump ailesini zenginleştirdiği düşünülen herhangi bir projeyi ve yasa tasarısını desteklemekten siyasi nedenlerle kaçınacaktır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları