coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumHaftaya SEC İçin 2019 Yılından Sonra Bir İlk Yaşanacak! Ethereum (ETH)...

Haftaya SEC İçin 2019 Yılından Sonra Bir İlk Yaşanacak! Ethereum (ETH) Tartışması Yeniden Gündeme Gelecek Mi?

Fox Business muhabiri Eleanor Terret, SEC üyelerinin Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi'nde ifade vereceğini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Fox Business muhabiri Eleanor Terret, SEC üyelerinin Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde ifade vereceğini açıkladı.

Bu durum, 2019’dan bu yana ilk kez beş SEC üyesinin de aynı anda Kongre önünde ifade vermiş olacak. Bu nedenle de kripto piyasasında bu durum oldukça dikkat çekici bir olay olarak karşımıza çıkıyor. Zira SEC başkanı Gary Gensler, daha önce ETH’nin menkul kıymet statüsünde olabileceğini dile getirmişti.

SEC Başkanı Gary Gensler de önümüzdeki Çarşamba günü ayrı bir oturumda ifade verecek.

Analistler Ethereum’un menkul kıymet statüsüyle ilgili tartışmanın bu ifadeler sırasında yeniden gündeme gelebileceğini belirtirken, aynı zamanda SEC’in bu ifadeler sırasında ETH’nin menkul kıymet statüsü hakkındaki görüşlerini netleştirmesini de bekliyor.

“Beş üyeli SEC önümüzdeki Salı günü Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi önünde ifade vermeye hazırlanıyor. Bu, sadece SEC başkanın değil, tüm komisyonun 2019’dan beri ilk kez birlikte ifade vermesi olacak.

Gary Gensler kendisi de ertesi gün Çarşamba günü Senato önünde tek başına ifade verecek.”

Kripto para avukatı MetaLawMan, SEC başkanı ve üyelerinin hepsinin ifade verecek olmasına şaşırdığını belirterek Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry’nin, SEC Başkanı Gary Gensler’e Ethereum’un (ETH) bir menkul kıymet mi yoksa emtia mı olduğunu tekrar sorup sormayacağını merak ettiğini ifade etti.

Ayrıca eski SEC üyeleri Dan Gallagher ve Michael Liftik’in de oturumda ifade vermesinin beklendiği belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları