coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSon Dakika: Coinbase, Listelemek Üzere Yol Haritasına Yeni Bir Altcoin Ekledi!

Son Dakika: Coinbase, Listelemek Üzere Yol Haritasına Yeni Bir Altcoin Ekledi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dakika bilgisine göre, kripto para borsası Coinbase, listeleme yol haritasına CoW Protocol (COW) ekledi.

İlginç bir şekilde COW, yalnızca 20 milyon dolar civarında bir piyasa değerine sahip ve neredeyse hiçbir merkezi kripto para borsası tarafından da listelenmiş değil. Bu bağlamda karar, kripto para topluluğu tarafından sürprizle karşılandı.

Aslına bakılırsa Ethereum üzerinde bir DEX tokeni olan COW, dünyanın en büyük kripto paraları arasında epey gerilerde yer alıyor.

Altcoinin 1 milyar dolarlık maksimum arzının yalnızca %9’u dolaşımda ve bu da düşük piyasa değerini açıklıyor. Diğer taraftan tokenin tamamen seyreltilmiş piyasa değeri ise 267 milyon dolar civarında.

Coinbase her ne kadar listeleme yol haritasına eklediği altcoinlerin listeleme garantisi olmadığını söylese de şimdiye kadar bu listeye giren tüm altcoinler nihayetinde spot piyasada listelendi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları