coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitMEX Eski CEO’su Arthur Hayes, FED Faiz İndirimleri Sonrasında Ralli Beklediği Altcoini...

BitMEX Eski CEO’su Arthur Hayes, FED Faiz İndirimleri Sonrasında Ralli Beklediği Altcoini Açıkladı!

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, FED'in faiz indirimleriyle birlikte Ethereum'da boğa beklediğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasasına dair analizleriyle dikkat çeken BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, son açıklamalarında Ethereum ve bazı altcoinler hakkındaki yükseliş tahminlerini açıkladı.

Yükseliş tahminlerinde FED’in faiz indirimlerini temel alan Hayes ABD Hazine oranlarının %4’ün altına düşmesi halinde yeni bir ETH boğa koşusu beklediğini söyledi.

İlgili Haber  Arthur Hayes "Bitcoin'de 50 Bin Dolar Yeniden Masada" Dedi, Düşüşte Alacağı Altcoinleri Açıkladı!

FED faiz indirimleriyle ilgili de konuşan Hayes, faiz indiriminin enflasyonu artırabileceğini ve Japon yenini güçlendirerek piyasaları çökertebileceğini açıkladı.

FED’in bugün ilerleyen saatlerde 2020’den bu yana ilk faiz indirimini açıklaması bekleniyor. Bunun da tarihsel olarak Bitcoin (BTC) için iyiye işaret olarak görülen gevşeme döngüsünü başlatması bekleniyor.

Ancak Hayes, yaklaşan faiz indiriminin enflasyon sorununu artıracağını ve yen’in (JPY) güçlenmesine yol açarak geniş tabanlı bir riskten kaçınma eğilimine neden olacağını ve ilk faiz indiriminden birkaç gün sonra kripto paralar dahil riskli varlıkların çökebileceğini savundu.

Hayes, kısa vadede önemli olan tek şeyin USD/JPY paritesi olduğuna işaret ederek Ağustos ayı başındaki düşüşü örnek gösterdi.

Yeni Bir Ethereum Boğası Başlayabilir!

JinSe Finance’ın haberine göre Singapur’daki Token2049 konferansında konuşan BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, FED’in faiz indirimlerinin ABD Hazine oranlarını %4’ün altına düşürmesiyle yeni bir ETH boğa koşusunun başlayacağını tahmin etti.

ETH’nin yaklaşık %4’lük bir staking getirisi sunan bir tür internet tahvili olduğunu belirten Hayes, FED’in faiz oranlarını indirdikçe Ethereum dışında ENA, ETHFI ve PENDLE gibi altcoinlerin yükseleceğini ve kazanç olarak ABD Hazine getirisini geçeceğini ifade etti.

Zira Hayes’e göre sıfıra yakın faiz oranları, yatırımcıların tekrar başka alanlarda getiri arayışına girebileceği anlamına geliyor ve bu durum, kripto para piyasasında getiri getiren alanlarında (Ether, Ethena’nın USDe’si ve Pendle’ın BTC staking’i) boğa koşusunu yeniden ateşleyebilir.

Hayes son olarak FED faiz indirimleri geldikçe ONDO gibi gerçek dünya varlığı (RWA) tokenlerinin kaybedenler olacağını ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları