coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSıcak Gelişme! Binance Labs Yatırım Yaptığı Yeni Projeyi Açıkladı! "Hem Bitcoin Hem...

Sıcak Gelişme! Binance Labs Yatırım Yaptığı Yeni Projeyi Açıkladı! “Hem Bitcoin Hem De Ethereum ile Güçlendirilmiş Tek Ağ!”

Binance Labs Bitcoin ve Ethereum üzerine kurulu Hemi ağının yaratıcısı olan Hemi Labs'a yatırım yaptığını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs Bitcoin ve Ethereum’u gelişmiş güvenlik ve programlanabilirlik için entegre eden öncü bir Katman-2 blok zinciri ağı olan Hemi’nin yaratıcısı olan Hemi Labs’a yatırım yaptığını duyurdu.

Bu yatırım, Binance Labs’ın blockchain inovasyonunun sınırlarını zorlamak için yeni nesil merkezi olmayan teknolojilerden yararlanan projeleri destekleme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Binance Labs Yatırım Direktörü Alex Odagiu “Bitcoin ve Ethereum’u modüler ve ölçeklenebilir bir şekilde birbirine bağlayan önemli bir altyapı üzerinde çalışırken Hemi Labs’ı desteklemeyi dört gözle bekliyoruz. Hemi’nin yaklaşımı, uzun vadeli potansiyeli olan pratik, merkezi olmayan çözümler oluşturmaya odaklanan projelerin güçlü kurucularını destekleme taahhüdümüzle örtüşüyor,” dedi.

Hemi Labs CEO’su Jeff Garzik yatırımla ilgili şunları söyledi: “Blockchain altyapısını yeniden şekillendirme misyonumuzda Binance Labs’ın kilit bir ortak olarak yer almasından heyecan duyuyoruz. Binance Labs’ın yatırımı ve küresel ağı, büyümemizi hızlandırmada ve daha birleşik ve verimli bir blockchain ekosistemi yaratma vizyonumuzu gerçekleştirmemize yardımcı olmada etkili olacak.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları