coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEkonomiFED'in Kararına Artık Dakikalar Kaldı: İşte Karar Saati ve Son Güncel Verilere...

FED’in Kararına Artık Dakikalar Kaldı: İşte Karar Saati ve Son Güncel Verilere Göre Beklentiler!

FED'in merakla beklenen kararına artık dakikalar kalmış durumda. Peki son güncel verilere göre beklentiler nasıl?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FED’in belki de 2024 yılının en önemli faiz kararı olan ve faiz indirim döngüsünü başlatacak açıklamasına artık yalnızca dakikalar kaldı.

Karar Türkiye saati ile (UTC+3) 21:00’de açıklanacak ve aynı zamanda ilgiyle takip edilecek olan dot plot da yayınlanacak.

21:30’da ise FED Başkanı Jerome Powell, canlı yayınlanacak bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantının da en az faiz kararı kadar önemli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İlgili Haber  BofA ve İki Şirketten Son Dakika Faiz Kararı Açıklaması! İşte Az Sonra Bekledikleri Karar

Son güncel verilere göre, Polymarkets üzerindeki kullanıcılar FED’in %56 olasılık ile 25 baz puan, %43 olasılık ile 50 baz puan indirimi açıklamasını bekliyor. Diğer taraftan ilginç bir şekilde faizlerin sabit kalması olasılığı ise %1 olarak gösteriliyor.

CME’nin Fedwatch aracından elde edilen son verilere göre ise FED’in 25 baz puan indirim yapma olasılığı %46, 50 baz puan indirim yapma olasılığı ise %54 olarak gösteriliyor.

Kripto para piyasasının da yakından izlediği karar öncesinde Bitcoin fiyatı son 24 saatteki

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları