coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinFED Kararı Sonrası Bu Memecoinler Atağa Geçti! Peki Yükseliş Devam Edecek Mi?...

FED Kararı Sonrası Bu Memecoinler Atağa Geçti! Peki Yükseliş Devam Edecek Mi? Analist Cevapladı!

Analist memecoinlerde bu hafta yaşanan yükselişin devam edeceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Merkez Bankası (FED) Çarşamba günü 50 baz puanlık faiz indirimine giderek Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasasını hareketlendirirken, bazı altcoinler piyasaya göre daha önemli kazançlar elde etti.

Bu altcoinler arasında Solana tabanlı POPCAT, cat in a dog’s world (MEW), Ethereum tabanlı MOG ve BNB Chain tabanlı Simon’s Cat (CAT) gibi memcoinler bulunurken bu altcoinler hafta içerisinde %40’a varan önemli kazanımlar elde etti.

Analistlere göre de bu durum kripto para piyasasında risk iştahının geri döndüğünü gösteriyor.

Coindesk’e konuşan memecoin‘leri desteklemesiyle bilinen Gotbit Hedge Fund kurucusu Alex Andryunin son yükselişleri yorumladı.

Memecoin’lerin ve altcoinlerin önümüzdeki aylarda yükselişine devam etmesini beklediğini belirten Andryunin, şunları söyledi:

“Memecoin’ler, FED’in yakın zamanda yaptığı %0,5’lik faiz oranı indiriminin ardından artan likiditenin beklentisi nedeniyle büyük ölçüde artış yaşıyor.

Piyasanın daha düşük oranlara ilişkin beklentileri birleşti ve finansal sisteme daha fazla likiditenin girme ihtimaliyle yatırımcılar da yükseliş eğiliminde bulunuyor.

Bu da yükselişlerin önümüzdeki ay da devam edeceğini gösteriyor.”

Andryunin, memecoin piyasasının önümüzdeki iki ay içinde önemli ölçüde büyüyeceğini tahmin ettiğini belirterek “artan likidite ve artan risk iştahı, yatırımcıları bu yüksek riskli, yüksek getirili varlıklara yönlendirebilir ve fiyatlarda potansiyel olarak önceki döngülere benzer bir patlamaya yol açabilir” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları