coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple (XRP) Yatırımcıları Dikkat! Dolandırıcılar İş Başında: Mahkemenin YouTube Kanalını Hacklediler!

Ripple (XRP) Yatırımcıları Dikkat! Dolandırıcılar İş Başında: Mahkemenin YouTube Kanalını Hacklediler!

Hindistan Yüksek Mahkemesi'nin YouTube kanalı Ripple dolandırıcılığını desteklemek amacıyla hacklendi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektöründeki hack olayları günden güne çoğalırken son haber Hindistan’dan geldi.

Cointelegraph’ın haberine göre, Hindistan Yüksek Mahkemesi’nin YouTube kanalı Ripple dolandırıcılığını desteklemek amacıyla hacklendi.

Buna göre kripto para korsanlarının son hedefi Hindistan Yüksek Mahkemesi oldu.

Hackerlar 217.000’den fazla abonesi olan Hindistan Yüksek Mahkemesi’nin resmi YouTube kanalını ele geçirerek, Ripple (XRP) ile ilgili bir dolandırıcılığı tanıtmak için kullandı.

Hackerlar, söz konusu kanalı Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un yer aldığı sahte bir canlı yayın videosunu yayınlamak için kullandı ve izleyicileri gerçekçi olmayan getiri vaatleriyle yatırım yapmaya teşvik etti.

Ayrıca önceki tüm videoları silen hackerlar, kanalın ayrıntılarını değiştirdi ve kullanıcıların kripto para cüzdanlarını tehlikeye atabilecek kimlik avı bağlantıları ekledi.

Kanal hack olayının fark edildiği andan sonra YouTube tarafından tamamen kaldırıldı.

Ripple daha önce XRP topluluğunu kimlik avı bağlantıları ve Deepfake’lere karşı dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatarak olası hack olaylarına karşı uyarmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları