coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinCardano (ADA) Kurucusu Trump'ın Yeni Kripto Para Projesi Hakkında Uyarıda Bulundu! "Korkutucu!"

Cardano (ADA) Kurucusu Trump’ın Yeni Kripto Para Projesi Hakkında Uyarıda Bulundu! “Korkutucu!”

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Donald Trump'ın World Liberty Financial (WLFI) isimli projesini eleştirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’yi “dünyanın Bitcoin süper gücü” yapma sözü veren ABD başkan adayı Donald Trump kripto para sektörüne yönelik aktif çalışmalarda bulunuyor.

Bunlardan biri de şüphesiz , Donald Trump ve oğullarına ait olan World Liberty Financial (WLFI) adlı yeni DeFi projesi oldu.

Trump’ın hafta içinde lansmanını yaptığı kripto projesi sektörden övgüler aldığı kadar eleştiriler de adı. Trump’ın projesini eleştirenlerden biri de Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson oldu.

Financial Times’a konuşan Charles Hoskinson, Donald Trump ve oğullarının desteklediği yeni DeFi platformunun kripto para sektörü için “korkutucu” olabileceği uyarısında bulundu.

Trump destekli girişim hakkında çekinceleri olduğunu belirten Hoskinson, WLFI projesinin bazı zorluklarla karşılaşabileceğini söyledi.

Trump ile olan bağları nedeniyle projenin ABD düzenleyici kurumlarının daha fazla incelemesine maruz kalabileceğini belirten Hoskinson, projenin taraflı olmasının bir sorun olacağını, çünkü ABD’deki birçok siyasi kuruluşun, Trump’la olan bağı nedeniyle projeye saldıracağını ifade etti.

“Trump bir DeFi uygulaması başlatıyor ancak bu beni korkutuyor çünkü sol kesim Trump’ın yaptığı her şeyden büyük bir tutkuyla nefret ediyor.

Çünkü Trump iki partili bir şeyi aldı ve onu partizanlaştırıyor.

Demokratlar Trump’ı yavaşlatmak ve ona zarar vermek için Amerika Birleşik Devletleri kurumlarını harekete geçirmeye çalışacaklar. Bu yüzden yeni platform için bir Adalet Bakanlığı soruşturması veya [vergi] soruşturması veya SEC’nin peşlerine düşmesine şaşırmam. Bu da tüm sektöre bir darbe vuracak ve birçok sorun yaratacak.”

Hoskinson son olarak ABD seçimlerinde aday olan Trump ve Harris’in ülkede güçlü bir kripto para endüstrisi yaratacağından şüphe duyduğunu da ekledi.

Trump’ın hafta içinde tanıttığı projesi World Liberty Financial, “yavaş ve modası geçmiş büyük bankaları” geride bırakmaya söz verdi, ancak tam ayrıntılar henüz yayınlanmadı. Kripto para projesi World Liberty Financial, ayrıca çıkardığı WLFI token arzının da %63’ünü halka açık tutacağını belirtti.

WLFI, proejesini eleştirenlerden biri de SEC üyesi Mark Uyeda oldu. Uyeda, DeFi projesine temkinli bir şekilde yaklaşarak “Başkan Trump veya başka bir kripto girişimcisiyle konuşuyor olsaydım, onlara iyi avukatlar tutmalarını söylerdim.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları