coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinMichael Saylor'ın Bitcoin İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü: "Sağlam Söylentilere Göre..."

Michael Saylor’ın Bitcoin İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Sağlam Söylentilere Göre…”

MicroStrategy yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, yaptığı açıklamasında bir Bitcoin iddiasına değindi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, “güvenilir söylentilerin” bir ya da daha fazla büyük ABD bankasının yakında Bitcoin (BTC) saklama hizmetleri sunabileceğini gösterdiğini söyleyerek spekülasyonlara yol açtı.

Eğer doğruysa, bu kurumsal kripto saklama alanına girmek isteyen geleneksel finans kurumları için büyük bir atılım anlamına gelecek.

Bu kurumlardan biri olan Amerika’nın en büyük saklama bankası BNY Mellon, geçtiğimiz günlerde Wyoming’in Blockchain, Finansal Teknoloji ve Dijital İnovasyon Teknolojisi Seçilmiş Komitesi’nde halka açık ifade sırasında tespit edildi. İfade, BNY Mellon’un SEC’in kripto saklama işi için muhasebe yönergeleri uygulayan Personel Muhasebe Bülteni (SAB) 121’e bağlı kalmaktan bir “istisna ” aldığını ortaya koydu.

İlgili Haber  Ethereum'un Geleceği Ne Olacak? Genel Bir Ralli Yaşanırsa ETH'de Durum Ne Olur?

Pazartesi günü yapılan federal bir güncellemede, ABD Senatörü Cynthia Lummis’in genel danışmanı Chris Land, SEC ve diğer düzenleyicilerin BNY Mellon’un kurumsal dijital varlık saklama hizmeti vermesinin önünü açtığını ifade etti. Land, “BNY kripto saklama işine daha fazla dahil olmak istiyor” dedi. Bankanın başlangıçta SAB 121 ile ilgili zorluklarla karşılaşmasına rağmen, SEC’in BNY’nin kripto hizmetleriyle ilerlemesine izin veren bir istisna verdiğini açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları