coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBlackRock CEO'su Larry Fink'ten Bitcoin İçin Flaş Boğa Açıklamaları!

BlackRock CEO’su Larry Fink’ten Bitcoin İçin Flaş Boğa Açıklamaları!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock'ın CEO'su Larry Fink, yaptığı açıklamasında Bitcoin hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

BlackRock’ın kurucusu ve CEO’su Larry Fink, CNBC’ye verdiği son röportajda Bitcoin’e meşru bir finansal araç olarak güvendiğini ifade etti. Fink, Bitcoin’in korelasyonsuz getiriler sunduğunu ve portföy çeşitlendirmesi için cazip bir seçenek olduğunu söyledi.

Fink, “Bitcoin’in meşru olduğuna inanıyorum,” dedi ve ekledi: “Diğer tüm varlıklar gibi kötüye kullanım potansiyeline sahiptir, ancak temelde korelasyonsuz getiri sunan bir finansal araçtır.”

Fink, Bitcoin’in, ülkelerin aşırı açıklar yoluyla para birimlerinin değerini düşürmesi gibi makroekonomik faktörlerden endişe duyan yatırımcılar için nasıl uygun bir seçenek olabileceğini detaylandırdı. Vatandaşların finansal istikrarları konusunda kendilerini güvensiz hissedebilecekleri bazı ülkelerde Bitcoin’in benzersiz bir yatırım fırsatı sunduğunu belirtti.

İlgili Haber  Donald Trump Kendi Coinini Çıkaracağını Açıkladı: Ancak Durum Sanıldığı Gibi Değil

“Daha çok korktuğunuzda yatırım yaptığınız bir araç” diyen Fink, geleneksel para sistemlerinin dışında alternatifler arayan yatırımcıların artan eğilimine işaret etti. Fink’e göre Bitcoin, ulusal para birimlerinin tehlikeye girebileceği durumlarda bireylerin daha fazla finansal kontrol sağlamasına olanak tanıyor.

Fink, Bitcoin’in çeşitlendirilmiş yatırım portföylerindeki rolüne olan inancını bir kez daha teyit ederek, merkeziyetsiz yapısının ekonomik belirsizliğe karşı bir koruma görevi görebileceğini vurgulayarak sözlerini tamamladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları